Haberler

Samsun: Gazilerden Başkan Tok'a Ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimler Derneği ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u Makamında Ziyaret Ederek Fikir Alışverişinde Bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimler Derneği ve yönetim kurulu üyeleri, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Adnan Adıyaman ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Vatan için canlarını ortaya koyan şehit ve gazilerimiz, yüce Türk ulusunun hiç bir koşulda bağımsızlık ve özgürlüğünden ödün vermeyeceğini, devletimizin ve ulusumuzun sonsuza değin var olacağını tüm dünyaya ilan ve kabul ettirmiştir. Bizlere düşen görev, atalarımızdan bize emanet kalan bu kutsal mirası gelecek kuşaklara aynı şan ve şerefle aktarmaktır. Bu konuda belediye olarak üzerimize düşen görevleri her zaman hazırız" diye konuştu.

Başkan Tok'un konuya olan ilgisinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Türkiye Harp Malulu Gaziler Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Adnan Adıyaman ise şehit ve gazi derneklerinin tek bir çatı toplanmasını arzu ettiklerine değindi. Adıyaman, bu şekilde tek çatı altında olunursa kamuoyuna ve genç nesillere milli birlik ruhumuzun aktarılmasının daha etkili olacağına inandıklarını belirtti.

(SAM-SA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title