Haberler

Samsun'da Kadın Çiftçiler Yarıştı

Kadın Çiftçilerin, Sosyal Etkinliklerde Bulunması ve Kendilerine Olan Güvenlerinin Geliştirmek ve Girişimi Ruhunu Aşılamak İçin Düzenlenen "Kadın Çiftçiler Yarışıyor" Adlı Yarışmayı Bafra İlçesinden Katılan 2 Kadın Çiftçi Kazandı.

Kadın çiftçilerin, sosyal etkinliklerde bulunması ve kendilerine olan güvenlerinin geliştirmek ve girişimi ruhunu aşılamak için düzenlenen "Kadın Çiftçiler Yarışıyor" adlı yarışmayı Bafra ilçesinden katılan 2 kadın çiftçi kazandı. Tarım İl Müdürlüğü'nde düzenlenen 2008 Kadın Çiftçiler Yarışıyor İl Finali'ne Samsun merkez, 19 Mayıs, Vezirköprü ve Bafra ilçelerinden kadın çiftçiler katıldı. Bayan çiftçilerin birbiriyle kaynaşmalarını, sosyal etkinliklerde bulunmalarını sağlamak, kırsal alanda kadın çiftçilere götürülen eğitim yayın çalışmalarının sonuçlarını görmek, performanslarını değerlendirmek, kendilerine olan güven duygularını geliştirmek ve girişimci ruhunu aşılamak için düzenlenen 'Kadın Çiftçiler Yarışıyor' adlı bilgi yarışmasında kadınlara genel kültür, çiftçilik gibi konularda sorular soruldu. Yarışmayı Bafra ilçesinden katılan Nebiya Kiraz ve Pirim Deniz ikilisi kazandı. Yarışmaya katılan tüm kadın çiftçilere sertifika ve kitap seti hediye edildi.

(İG-SA) 26.02.2008 17:35 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title