Haberler

Samsun: Bayrampaşa Belediye Başkanı Samsun'da

İstanbul Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş'ı Makamında Ziyaret Etti.

İstanbul Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş'ı makamında ziyaret etti.

Bayrampaşa Belediyesi tarafından "Bayrampaşa'dan Anadolu, Balkanlar ve Lübnan'a Kardeşlik Köprüsü" projesi kapsamında Samsun'a gelen Bayrampaşa Belediye Başkanı Bürge, Samsun'daki organizasyona katkılarından dolayı Atakum Belediye Başkanı Bektaş'a teşekkür ederek, Bereket Konvoyu'nun maketini hediye etti. "Kardeşlik Sınır Tanımaz" sloganıyla Ramazan ayının bereketini Balkanlar, Anadolu ve Lübnan'la paylaşmayı hedeflediklerini belirten Bürge, "Geçen yıl balkanlarda başlattığımız bu organizasyona bu yıl Lübnan ve Anadolu'yu da ekledik. Samsun'daki organizasyona büyük katkılarından dolayı Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş'a da teşekkür ederim" dedi.

Bayrampaşa Belediyesi'nin başlatmış olduğu "Bayrampaşa'dan Anadolu, Balkanlar ve Lübnan'a Kardeşlik Köprüsü" projesini çok beğendiğini dile getiren Atakum Belediye Başkanı Bektaş, "Bayrampaşa Belediyesi bu proje kapsamında birçok ülkede ve şehirde kardeşlik köprüsü kurmayı başardı. Böyle büyük bir organizasyonun bir ayağı olmak bizleri de mutlu etti" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title