Haberler

Samsun - Ayakkabılarını Çıkarıp Denize Atladı

Dalgıç Polisler Tarafından Sudan Çıkarılan Genç, Yoğun Bakıma Alındı

DALGIÇ POLİSLER TARAFINDAN SUDAN ÇIKARILAN GENÇ, YOĞUN BAKIMA ALINDI

Samsun'da deniz kıyısında bir süre oturan 26 yaşındaki Yasin Ünal ayakkabılarını çıkarıp suya atladı. Çevredeki vatandaşlardın haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından sudan çıkarılıp hastaneye kaldırılan genç yoğun bakıma alındı.

Canik İlçesi'nde bu akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Mert Irmağı'nın Karadeniz'e döküldüğü bölgede deniz kenarındaki banklarda bir süre oturan Yasin Ünal, aniden kayalıklara giderek suya atladı. Deniz kenarında gezen vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine dalgıç polisler geldi. Yaklaşık 20 dakika süren arama çalışmaları sonucunda sudan bilinci kapalı ve sonumu durmuş halde çıkarılan Ünal, ambulansla Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Arama kurtarma çalışmalarını ise çok sayıda vatandaş meraklı gözlerle izledi. Hastanede yapılan müdahalenin ardından hayati tehlikesi devam eden Yasin Ünal yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title