Haberler

'Şampiyonluk Artık Çok Uzak'

Mustafa Denizli Derbi Sonrasında Yaptığı Açıklamada, "Şampiyonluk Hedefinden Çok Uzağa Düştük." Dedi.

Bu akşam yıllarca yaptığım bu mesleğin en acı gecelerinden birini yaşıyorum. Sadece penaltı mıydı bizi oyunun kırılma noktasında tutan düşünce? Hayır. Ben bu ligin en tecrübeli insanlarından biriyim. Ben de insanım, yanılabilirim. Ama bu futbolun kurallarını bilen biriyim. Benim tavsiyem hakem arkadaşlarım bu maçın kasedini yeniden izlesinler. Kart nerede verilir, nerede çıkar yeniden değerlendirsinler. Hayatım boyunca bu konulara girmek istemiyorum. Ama insanların canı yanınca, sadece benim değil, şu anda odamdaki 20 kişinin ve camianın da canı yanıyor. Belki ben yanlış değerlendiriyorum. Ama insanın susma noktasını aştığı anlar oluyor. Kısacası saha içinde belli ber döneme kadar sportmenlik çerçevesinde bir mücadele oldu. Ondan sonra bazı aşırı hareketler oldu. Hem benim futbolcularım hem de Fenerbahçeli futbolcular zemin hazırladı. Ama bu zemini hazırlamalarına fırsat tanımayacak birinci kişi hakemdi. Kısacası Beşiktaş olarak burada kaybetmeyi asla düşünmemiştik ama neticede kaybettik. Kaybedince sezon sonu için düşündüğümüz hedeflerden de uzaklaştık. Bundan sonra da Beşiktaş camiasının bizden beklediği iyi futbol iyi sonuç, bu haftadan sonra görürüz. Burada Beşiktaş’ın UEFA Kupası, bu seneki adıyla Avrupa Ligi’ne iştirak etmesi başarı değildir. Hatta hatta bu takım için Şampiyonlar Ligi dahi soru işareti yaratacak bir klasman yeridir.

Şampiyonluk hedefinden çok uzağa düştük. Şampiyonluktan söz etmek bundan sonraki tabloları hissetmemek demektir. Şampiyonlar Ligi için bir şey söylemek, bu tabloların çok farklı bir şekilde gerçekleşmesi sonucu ortaya çıkar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title