Haberler

Şampiyon Nazilli Belediyespor'un Futbolcularına Kanca

Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Nazilli Belediyespor'un başarılı sezon geçiren futbolcularına taliplerin arttığı belirtildi.

Spor Toto 3.Lig 2. Grup'ta ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Nazilli Belediyespor'un başarılı sezon geçiren futbolcularına taliplerin arttığı belirtildi.

Sezonun en başarılı takımları arasında yer alan siyah-beyazlı ekibin başarılı sporcularına Bank Asya ve 2.ligden talipler olurken, Nazillili genç yeteneklere de 3. lig kulüplerinden ilgilenenlerin olduğu öğrenildi.

Sahasında aldığı başarılı sonuçlarla ligde adını sıkça duyuran ve şampiyonluk kupasını Yıldırım Demirören'in elinden alan şampiyon Nazilli Belediyespor'un kaleci Hakan Canbazoğlu ve orta sahasından Muğdat'a Bank Asya ve 2.Lig kulüplerinden, yedek kaleci Kurtuluş Yurt ve 31 Mayıs'ta sözleşmesi bitecek defans oyuncusu Erdal Akyürek'e 2.Lig kulüplerinden, Nazillili genç yetenekler Erdinç Karakaş ve Mehmet Ersavaş'a da 3.Lig kulüplerinden teklifler geldiği öğrenilirken, Nazilli Belediyespor kulübüne henüz resmi bir teklif gelmediği de belirtildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bank Asya Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title