Haberler

Samandağ'da Yağmursuyu Hattı Çalışmaları Sürüyor

Güncelleme:

HATSU, biriken yağmursularının daha hızlı tahliye edilmesi amacıyla il genelinde yağmursuyu hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Yağmur yağışları sırasında biriken suların kolay deşarj edilmesi ve altyapı eksikliğinin giderilmesi için hat döşeme çalışmalarının sürdüğünü hatırlatan Genel Müdürlük, bu çerçevede Samandağ ilçesine bağlı Cemal Gürsel Mahallesi'ne yağmursuyu tahliye hattı döşenerek biriken suların daha rahat deşarj edileceğini kaydetti.

HATSU, Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile koordineli şekilde yürütülen yapılan çalışmalar sayesinde yağmursuyunun önceden yarattığı yol tahribatlarının da önüne geçildiğini ve ulaşımda herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağını aktardı.

Kanalizasyon, yağmursuyu, içmesuyu ve arıtma tesisi projelerinde önemli mesafe kat ettiklerine dikkat çeken İdare, yürütülen çalışma kapsamında 600'lük betonarme borular ile 200 metre yağmursuyu hattı döşendiğini bildirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Samandağ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title