Haberler

Sakarya Valisi Vakıfkentlilerle İftar Açtı

Güncelleme:

Sakarya Valisi Mustafa Büyük ve eşi, TOKİ tarafından sosyal güvencesi olmayan vatandaşlara yönelik yapılan Vakıfkent evlerinde vatandaşlarla iftarda bir araya geldiler.

Sakarya Valisi Mustafa Büyük ve eşi Emine Büyük TOKİ tarafından sosyal güvencesi olmayan vatandaşlara yönelik yapılan Vakıfkent evlerinde yaşayan vatandaşlarla iftarda bir araya geldiler.

İftar yemeğine Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem Toprak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yolcu, YÖÇEYDER Başkanı Naci İris, Korucuk Mahalle Muhtarı Adnan Sarıoğlu ve mahalle sakinleri katıldı.

Vali Mustafa Büyük iftar yemeği öncesi vatandaşlar ile görüşüp sohbet etti. Vali Büyük ve eşi Emine Büyük'e vatandaşların ilgisi oldukça fazlaydı.

Zaman zaman yaptıkları eylemlerle Sakarya'nın gündemine gelen Vakıfkent sakinleri Vali Büyük ve Sakarya protokolünün kendileri ile aynı sofrayı paylaşmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Büyük Zeki Toçoğlu Korucuk Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title