Haberler

Sakarya: Sakarya'da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Cumhuriyet'in 83. Kuruluş Yıldönümü Tüm Yurtta Olduğu Gibi Adapazarı'nda da Coşkulu Bir Şekilde Kutlandı.

Cumhuriyet'in 83. kuruluş yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Adapazarı'nda da coşkulu bir şekilde kutlandı.

Adapazarı'nda Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Atatürk Bulvarı Adapazarı Kültür Merkezi önünde geçit töreni yapıldı. Sakarya Valisi Nuri Okutan, 1. Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Enver Topuz, Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İrfan Sezer'in halkın bayramını kutlamasıyla başlayan törene çok sayıda askeri ve mülki idare görevlileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan Sakarya Valisi Nuri Okutan, "İnsanlık tarihinin en büyük destanlarından biri olan Türk Kurtuluş Savaşı'nın ihtişamını gören, esarete ve yokluğa mahkum edilmek istenen milletimizin son Ergenekon'una sahne olan topraklarda yaşayan ve atalarının bıraktığı hürriyet ve kahramanlık mirasına sonsuz bir aşkla bağlı Türk evlatları olarak, Cumhuriyetimizin 83. yaşını kutluyoruz. Büyük Atatürk'ün, 'En büyük bayram' dediği bu günde, eşsiz bir kahramanlık destanının üzerine inşa edilen cumhuriyetimize sahip çıkmanın, onu yüceltmenin ve gelecek günlere daha güçlü ve şanlı olarak ulaşmasını sağlama bilinç ve azmine sahip olmanın gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşundan bugüne geçen 83 yıl bize göstermiştir ki, Türk milleti sahip çıktığı ve benimsediği cumhuriyeti, ebediyete kadar yaşatma azmindedir. Şunu herkes bellemelidir ki, bu millet Cumhuriyeti hangi irade, inanç ve kararlılık üzerine kurduysa, aynı irade, inanç ve kararlılıkla onu koruyacak; korumakla da yetinmeyip yüceltecektir" dedi.

Vali Okutan'ın konuşmasının ardından ilköğretim okulu öğrencileri günün anlam ve önemine binaen şiir okudular. Daha sonra askeri birlikler, gaziler, öğrenciler ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin geçit töreni ile tören son buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Bakmadan Geçme

Bahar 12. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Şaban Ataş cinayeti ne? Şaban Ataş'ı kim öldürdü? Müge Anlı canlı yayınında itiraf! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri! En Güzel ve Anlamlı 19 Mayıs Mesajları 14 Mayıs TV Yayın Akışı #128250 Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Aziz Yıldırım başkanlığa aday oldu mu? Özlem Savaş kimdir? Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? Özlem Savaş biyografisi! Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? #127942 Galatasaray Süper Lig Kupasını derbide mi alacak? Az önce deprem mi oldu? 14 Mayıs en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! 19 Mayıs niçin ilan edildi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Neden Kutlanır? Sinan Ateş'in öldürülme görüntüleri! Sinan Ateş ne zaman öldürüldü? BARAJ DOLULUK ORANI 2024! İSKİ baraj doluluk oranı nedir? İstanbul baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? GELİNİM MUTFAKTA 14 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ChatGPT'nin yeni yapay zeka modeli nedir? GPT-4o özellikleri neler? Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ'ye neden soruşturma açıldı? Lays, Ruffles, Doritos, Cheetos ve Çerezza markalarına dava mı açıldı? Selahaddin Eyyubi dizisinin Bernard'ı oynayan Berk Cankat nereli, kaç yaşında?
Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title