Haberler

Sakarya: Ferizli Anadolu Lisesi'nin Yapımı Sürüyor

Sakarya'nın Ferizli İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş, yapımı süren Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulundu.

Sakarya'nın Ferizli İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş, yapımı süren Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulundu.

Ferizli Anadolu Lisesi ve Eğitim Kampüsü'nde süren inşa çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş, "Yapımına başlanan bu okul, bina mimarisi, sosyal alan ve eğitim kalitesi bakımından Sakarya'da ilk sırada yer alacak. Eğitim öğretime açılmasıyla da ilçemizin gençleri gelişmiş ülke standartlarında eğitim alma fırsatına kavuşacak. Ferizli'ye böyle bir okul ve eğitim kampüsü kazandıracak olan Nevşehirli hayırsever işadamı İsmet Aktekin'e, okulun ve eğitim kampüsünün ilçemize kazandırılmasını sağlayan Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa İsen'e, okulun yer tahsisinde belediyemize yardımcı olan Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'a ve ilçemizde eğitim verecek Anadolu Lisesi ve Eğitim Kampüsü'nün eğitim koordinatörlüğünü yürütecek olan Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve ENKA Okulları'na teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Kaşkaş, 3 katlı inşa edilecek okul ile kampüsün 13 dönüm arazi üzerine yapılacağını, 2 bin 200 metrekare kapalı alana sahip okulda öğrenci yurtları ve kapalı spor salonunun da bulunacağını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title