Haberler

İstanbul'da Düzenlenen Operasyonda Sahte 800 Bin Dolar Ele Geçirildi

Güncelleme:

İstanbul'da düzenlenen operasyonda servet değerinde sahte dolar ele geçirildi. Otomobilin koltuklarının içerisinden çıkan sahte dolarlar jandarma ekiplerini de şaşkına çevirdi

İstanbul'da düzenlenen operasyonda 800 bin lira değerinde sahte döviz ele geçirildi, gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Sahte 800 bin dolar ele geçirildi

ESNAFLARI DOLANDIRACAKLARDI

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yurdun çeşitli bölgelerinde ele geçirilen sahte dövizlerin İstanbul üzerinden dağıtıldığını tespit ederek, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.Jandarma, teknik ve fiziki çalışmanın ardından şüphelinin kimliği tespit etti. Şüpheli H.T'nin sahte döviz yaparak, parayı döviz büroları ve esnaf üzerinden piyasaya sürdüğü belirlendi.

Sahte 800 bin dolar ele geçirildi

SAHTE DOLARLAR ARKA KOLTUKTAN ÇIKTI

Şüphelinin sahte dövizi otomobiliyle dağıtmaya çıkacağını tespit eden ekipler, aracı takibe aldı.Yol güvenliği alan jandarma aracı bir süre sonra durdurdu. Otomobilin arka koltuğunun altına gizlenmiş 800 bin lira değerinde sahte döviz ile çok sayıda çek bulundu.Gözaltına alınan H.T jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Jandarma İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

konak:

İnce başkan seçilince kendi paramızla alışveriş yapacağz. Herkese özgürlük gelecek gaylere, lezbiyenlere, devrimcilere, entellektüellere, gençlere tüm toplumun katmanlarına çünkü ince kimseyi ötekileştirmeyecek. Din konusuna girip milletin kafası bulandırılmayacak. Herkes batıdaki insanlar gibi her şeyi özgürce cesurca yaşayabilecek. Trafik sorunu çözülecek insanlar bisikletle ylculuk edecek konutlara büyük paralar verilmeyecek insanlar rock cook konserlerinde olduğu gibi çadırlarda yaşayabilece

3
0
yanıtYanıtla
tamam:

28 yıldır akp oy veriyorum bu sefer inceye vereceğim çünkü halk adamı

yanıt5
yanıt4
tamam:

tamam tamam tamam

yanıt0
yanıt0
OFSAID:

ARKADAŞ BEN AKP Lİ DEĞİLİM AMMA YALANA DA DAYANAMAM 28 YIL ÖNCE AKP YOKTU SALLAMA

yanıt0
yanıt0
KARTAL TOKATCISI:

800 bin lira değerindeyse fazla dolar yok orda

2
0
yanıtYanıtla
MİLLİ GÜÇ:

MUHARREM İNCENİN YAKINLARININ ÜZERİNE YAPTIĞI MAL VARLIKLARINI TARTIŞMAYA GEREK GÖRMÜYORMUSUNUZ GALİBA ÇIKIP ÖVÜNEREK BENİM SADECE 2 MİLYON TL MAL VARLIĞIM VAR BİR KAÇTA VİLLA FELAN FİLAN VAR BEN GARİBANIM GARİBAN GELİP GARİBAN GİDECEM BU KOLTUKTAN DEMESİNİ BİLİYOR TABİ 2 MİLYON TL VE VİLLALAR YATLAR KATLAR HEP BİZ GARİBANLARDADA VAR BUNLAR UFAK ŞEYLER NEDE OLSA. SAYIN YASEMİNCE AMCANIN DAYININ ABİNİN ABLANIN TEYZENİN HALANIN ÜZERİNE YAPTIRDIĞIN MAL KAYITLARIN NEREDE ONLARIDA SÖYLESENE ÇIKIP.

0
1
yanıtYanıtla
BUNLAR VATANIDA SATARLAR:

SUÇU TEŞVİK EDENLER VAR GEBERTİN HIRSIZLARI

1
0
yanıtYanıtla
allahın kulu:

kötü niyetleri yoktur belki de:)))) abd nin imajını yıkmak için yaptık derlerse şaşırmayın. . . . . . . asıl şaşırılmayacak olan şey, bu herifler bile iyi hal indirimi alabilir, suçlu adalati yıpratanlar sayesinde, artık korkmuyor, birilerine değil cennet, cehennem bile haram olsun. . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
çiftlik_bank:

nerde benim mehmet aydın ımmmmmm. . . . birezilya mafyası peşindeydi . . . temel kurtaracaktı onu . . ne oldu haberi olan varmı ? devlet bunlara yakın zamanda el uzatırsa şaşırmayın. . ekonamiye canlı para . . . demedi demeeee

0
0
yanıtYanıtla
EMNIYET MÜDÜRÜ:

Adamı far tutulmuş TAVŞAN gibi yakalarız.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title