Haberler

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam: "Rakibimiz Çok Güçlü Ama Tek Hedefimiz Kazanmak"

Emre KOŞAK / BURSA, 22(DHA) BURSASPOR Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "çok güçlü bir ekiple oynayacağız ama tek hedefimiz kazanmak" dedi.

Emre KOŞAK / BURSA, 22(DHA)

BURSASPOR Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "çok güçlü bir ekiple oynayacağız ama tek hedefimiz kazanmak" dedi.

Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'nde haftalık basın toplantısında medya mensuplarıyla biraraya gelen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, pazar günü oynayacakları Galatasaray maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Başarılı çalıştırıcı, bu hafta önemli bir rakiple karşılaşacaklarını söyleyerek, "Hem rakibin içinde bulunduğu durum, hem bizim konumumuz, hem de iki takımın kadro kalitesi nedeniyle bu karşılaşmanın çok önemli ve izleyenlere kesinlikle keyif verecek karşılaşma olacağını söyleyebiliriz. Rakibimiz çok iyi bir takım. Kadrosunda birçok sayıda yıldız oyuncuyu barındıran ve oyunun neticesini değiştirecek kalitede oyuncuları bulunan, başlarında çok kaliteli antrenörü bulunan bir takım. Bunları bir araya getirdiğiniz zaman çok güçlü bir takımla oynacağınız ortaya çıkıyor. Bizim için çok da zor bir karşılaşma olacağını söyleyebiliriz" dedi.

KAZANMAK İçİN OYNAYACAĞIZ

Galatasaray karşısından kendileri için önemli olan puanları alacaklarını belirten başarılı teknik adam, "Kazanmak için oynayacağız. Karşımızda önemli bir takım varken, sadece rakibe önlem alarak kazanma şansımız yok. O yüzden kendi gerçeklerimizle yüzleşerek, mücadele açısından rakibimizden geri kalmadan, bizi şampiyonluk yarışında rahatlatacak, çok önemli bir engeli aşmamızı sağlayacak puanları almayı düşünüyoruz. Oyuncularımız bizi buraya kadar getirdiler. Bu karşılaşmadan da alınlarının akıyla çıkacaklarını, bizden şampiyonluk bekleyen tüm insanları biraz daha umutlandırarak, 3 puanı alacağımıza yürekten inanıyoruz" diye konuştu.

GALATASARAY MAçINA TAM KADRO HAZIRLANIYORUZ

Galatasaray karşılaşmasına eksiksiz hazırlandıklarını ifade eden Ertuğrul Sağlam, "Takımımızın durumu çok iyi. Karşılaşmaya çok iyi hazırlanıyoruz. Ligin sonu gelmiş olmasına rağmen, diğer takımlar 7-8 sakatla uğraşırken, bizde olmaması mutluluk verici bir olay. Burada oyuncularımızın profesyonellik anlayışı ve olayı sahiplenmeleri önemli rol oynuyor. Şu anda hafta sonu kullanamayacağımız oyuncumuz yok. İdeal 11 ile, kendimize 3 puanı getirecek oyuncu yapısıyla oynayacağımızı söyleyebilirim. Galatasaray maçına tam kadro hazırlanıyoruz" dedi.

BüNYAMİN GEZER'E SONUNA KADAR GüVENİYORUZ

Bir gazetecinin, "Hakemler maçı etkiler mi?" sorusunu yanıtlayan Sağlam, "Hakemlerle alakalı özellikle maç öncesinde bir görüş belirtip onları etkilemek çok doğru değil. Zaten bugün Türk hakemliğini en büyük sıkıntılarından biri maç öncesi verilen demeçler. Bu onların çok rahat bir şekilde maç yönetmelerine engel oluyor. Biz bu konuda yönetimimizle beraber, gerek maçlardan önce, gerekse maçlardan sonra bu şekilde açıklama yapmamayı tercih ediyoruz. Tabiki hatalar yapıyorlar. Futbolun içinde nasıl yöneticiler, nasıl futbolcular hata yapıyorsa hakemlerin de hata yapmalarına belirli düzeyde hoşgörüyle yaklaşmak lazım. Kimse hatasız değil. Biz Bünyamin Gezer'e sonuna kadar güveniyoruz. Belki hata da yapabilir ama ben kesinlikle hiç bir hakemin bilerek hata yapacağını düşünmüyorum. İnşallah onun için şanssız bir karşılaşma olmaz" dedi.

HEPİMİZ NELER KAZANACAĞIMIZI çOK İYİ BİLİYORUZ

Şampiyon olmaları halinde tüm Bursa şehrinin birçok şey kazanacağını dile getiren Sağlam şunları söyledi:

"İşin sonunda şampiyon olursak hepimizin neler kazanacağını çok iyi biliyoruz. Trabzon'dan sonra başka şampiyonun çıkması çok önemli bir olay olacak. Bu başarının içinde olmak da hepimizi çok onurlandıracak. O yüzden bu işin maddi tarafından çok manevi hazzı bizim için çok daha önemli. Zaten şampiyon olduktan sonra gerekenler yapılır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title