Haberler

Sabah Cezaevinden Çıktı, Gece İş Yeri Kundakladı

Sivas’ta cezaevinden çıkan bir kişi, aynı günün gecesi bir iş yerini kundaklayarak maddi zarar verdi.

Sivas'ta cezaevinden çıkan bir kişi, aynı günün gecesi bir iş yerini kundaklayarak maddi zarar verdi.

Edinilen bilgiye göre, yangın 05.00 sıralarında Ata Sanayi içerisinde Nuri Alper'e ait iş yerinde meydana geldi. İddialara göre, aralarında daha önceden husumet bulunan A.Ç., cezaevinden çıktığı sabahın gecesinde Nuri Alper'e ait iş yerine gelerek iş yerinde boyamasını sürdürdüğü bir otomobile tiner dökerek 2 bin liralık zarar verdi ve ardından dükkanın bir kısmını ateşe verdi.

Dükkanında oluşan maddi zararlara üzülmediğini ve 15 gündür emek verdiği araca zarar verilmesine üzüldüğünü belirten Alper ise, "Sabah saat 05.00 sıralarıydı emniyetten aradılar beni 'dükkanına gel dükkanının camları kırılmış' dediler. Buraya geldiğimde de dükkanın camları kırık dün akşam bitirdiğim boyadığım 15 gündür emek verdiğim aracın üzerine tinercilik yapan vatandaş tezgah üzerinden tineri alarak arabanın üzerine dökmüş. Daha sonra ise dükkanın içinde bulunan malzemelerin üzerine tiner dökerek ateşe vermiş ve dükkanımı kundaklamış. Ben de karakola gittim ve şikayetçi oldum. Dükkanımda zarar ve en önemlisi 15 gündür emek verdiğim araç zarar görmüş. Dükkanımdaki maddi hasara değil verdiğim emeğe üzülüyorum. Burada 2 bin liralık bir hasar var. Camlar falan hiç önemli değil" dedi.

"Şikayetçi oldum ve 4 yıl cezaevinde yattı"

Daha önce iş yerine aynı şahsın camı kırarak tiner bidonunu götürdüğünü ve bunun üzerine de şikayetçi olduğunu belirterek bu şikayet üzerine A.Ç.'nin 4 yıl cezaevinde yattığını anlatan Alper, "Bu cezayı yattıktan sonra geçen yıl cezaevinden çıktı. Ramazan Bayramı'nda restoranda bir saldırı girişiminde bulundu ve bunun üzerine de bizler şikayetçi olduk geçen yıl Ramazan'dan bugüne kadar cezaevindeydi, bu adam dün sabahleyin çıktı. Dün sabah cezaevinden çıktı ve çıktığı gibi ilk adresi buralar oluyor. Sabah 5'te kalktım ve 7'ye kadar sokak sokak bu adamı aradım. Bulsaydım cezasını ben verecektim. Tinercilik yapıyor ve gözü hiçbir şey görmüyor. Kışın bu soğuklarda dışarıda atletle geziyor" diye konuştu.

Olayla ilgili inceleme çalışmaları başlatıldı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sivas 3.Sayfa Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title