Haberler

Bursalı Vatandaş, İzlanda Maçının Skorunu Rüyasında Görmüş

Güncelleme:

Bursa'da oturan Ayhan Öztürkoğlu isimli genç, Türkiye - İzlanda maçından 7 saat önce, golün dakikasından sarı kartlara kadar rüyasında görüp Twitter'a yazdı.

Dün akşam oynanan ve 1-0 Türkiye'nin galibiyetiyle sonuçlanan İzlanda maçı öncesi Bursa İnegöllü bir gencin twitter hesabından yaptığı tahminler şok etti. Ayhan Öztürkoğlu adlı genç, Türkiye-İzlanda maçı öncesi twitter hesabından iddialı tahminlerde bulundu. Öztürkoğlu, maçın skorunu dakikasına kadar bilirken, rüyasını ve düşüncelerini İHA'ya anlattı.

İnegöllü genç twitter hesabından maçtan 7 saat önce, "Rüyamda gördüm. Kanıt olsun diye yazıyorum. Bugünkü Türkiye-İzlanda maçının skoru 1-0" diye yazdı. Öztürkoğlu'nun tahminleri bununla da kalmadı. Genç, golü kimin atacağını, Hollanda maçı galibinin kim olacağını da yazdı. Gencin paylaşımları şöyle: "İlk golümüzü Selçuk İnan atıyor, hakem Cenk Tosun'a sarı kart gösterecek. İlk golümüzün dakikası 88. Maçta 4 dakika uzatma olacak, İzlanda'da Gudmundsson sarı kart görecek. Hollanda'da yenilecek şaşırmayın."

18 KİŞİ TAKİP EDİYORDU, ŞİMDİ BİN 500 KİŞİ TAKİP EDİYOR

Öztürkoğlu, gece sürekli maçı düşündüğünü ve gece 4'e kadar uyuyamadığını söyleyerek, "Uyuyamadığım için de maçı düşünüyordum. Zannedersem bilinçaltıma yerleşmiş. 04.30 sıralarında uyumuştum. O sırada maçın özeti gibi bir durum oldu. 5-10 saniyelik bir rüya ama neredeyse maçın hepsini gördüm. Kendim de inanamadım. Sabah 11.00 sıralarında yazdım. Çalıştığım kafeye gelince yeni bir hesap açtım. Twitter'da tarih değiştirme gibi bir şey olmadığı için ben de kendi açımdan da inanmıyordum ama kanıt olsun diye yazdım. Tutmazsa zaten 10-15 kişiye rezil olurum diye düşündüm. Tutarsa da en azından kanıtlamış olurum diye düşündüm. Sonucunda kanıtlamış oldum. Bu rüyayı göreceğimi ben de tahmin etmiyordum. O tweeti attığım zaman beni takip eden kişi sayısı 18'di. Şu an bin 500 kişi takip ediyor" dedi.

"BU RÜYALARI GÖRMEK İÇİN BİRAZ İNANÇ GEREKİYOR"

Olumlu veya olumsuz tepkileri de anlatan Öztürkoğlu, "Millet benden maç tahminleri istemeye başladı. Niye iddia oynamadın diyenler oldu. Amacım para veya bahis olsaydı bu rüyayı göremezdim. Bu rüyaları görmek için biraz inanç gerekiyor. Biz de gaibe inanan insanlar olduğumuz için biraz da temiz kalplilik herhalde. Sevgilisinden ne zaman ayrılacağını soranlar var. Parayı ne zaman bulacağım diye soranlar var. Bu iş biraz eğlenceye dönüştü. Geleceği bilemeyeceğim için şaka yollu yorumlar yazıyorum onları bile ciddiye alanlar oldu. Tavsiyeme inanmasınlar. İnsanların beklentisi bunun devam edeceği yönünde ama binde bir olan bir şey olduğuna inanıyorum. Bundan sonra öyle bir şey görebileceğime inanmıyorum. Maç sonuçları isteyen arkadaşlar artık beni rahat bırakırsa sevinirim" diye konuştu.

"EN BÜYÜK DİLEĞİM TRABZONSPOR'U ŞAMPİYON GÖRMEK"

Daha önce böyle bir rüya görmediğini ifade eden Öztürkoğlu, "İşin garibi hiç olmadı. Hayatımda ilk. Normalde uyanık halde tahminlerim olmuştur. Maç konusunda genelde şanssızımdır. Güzel bir anı olarak kalacak bu" dedi.

En büyük isteğini de anlatan Öztürkoğlu, "Trabzonspor'u da şampiyon olarak görürsem iyi olur. En büyük isteğim o. Doğduğumdan beri Trabzonspor'un şampiyon olduğunu göremedim. Bu konuda dua istiyorum. Eğer yeniden rüya görüp bir tahmin tutturursam, Twitter'da yazmayı düşünmüyorum. Çünkü çok farklı tepkiler almaya başladım. Görebileceğimi de zannetmiyorum. Maçı da izledim" şeklinde konuştu.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Twitter İzlanda Spor Haberler

500

Yorumlar (21)

Vatansever Mobil-IOS:

Oylar MHP ye

26
35
yanıtYanıtla
ellisekiz:

vatandaş bursalıymış sallamış ayol

4
50
yanıtYanıtla
kahrolsun akpMobil-ANDROID:

kahrolsun eli kanlı katil akp

5
43
yanıtYanıtla
ellisekiz:

yatarken ne içmiş acaba.

4
27
yanıtYanıtla
Erol Türk:

insanin Fikri neyse zikri de o olurmus. O Adam senin gibi yatarken bir seyler icmiyor. Öküzzz

yanıt6
yanıt0
hahMobil-ANDROID:

NE YANI MAC SKORUNU BILMEK ICINMI INANMAK GEREKIYOR NEDEMEK INANACAKSIN BEN BILEMEDIM INANCSIZMIYIM DINI ALET ETMEDIGINIZ BIRSEY KALMADI ....CEHALET BUDUR...GAYBI ANCAK ALLAH BILIR KIMSINIZ SIZ...

10
5
yanıtYanıtla
DİKKAT:

KAÇIRMASINLAR SENİ KEMAL SUNAL GİBİ DİKKAT ET

13
1
yanıtYanıtla
yemeyinnn:

adam maçtan önce maç ile ilgili 50 tane twit attı. golu ahmet atacak mehmet atacak hasan atacak 10 tane twit at 10 tane sarı kart twiti at dakika twiti at 5 tane skor twiti ata maç bitince tutanlar kalsın tutmayanları sil. çok akıllısın yaaa

7
2
yanıtYanıtla
has kürdüm:

bunca senedir buluştunuz neye yaradı çünkü sizin buluşmaniz Allah için deyil faşiziliğim içindir ve ırklığı onun için hiç deyerı olmayan bir mantik mesela bir türk dünyaya bedel yanliş bir zinyet ve herkez insandir Allah herkesi yaratmiştir sadece türklerin deyil onun için cartmiş curtmiş

8
0
yanıtYanıtla
MAZLUM:

Adam samimi sekilde acik yüreklilikle rüyasini aciklamis. tûrk toplumunun yalaka, aptal, gerizekali bireyleride kalkip adama ask ve parayla ilgili sorular soruyorlar. Bir toplum ancak bu kadar aptal geri zekali olabilir. Ulan utanmazlar lafa da geldimi cok iyi samimi MÜSLÜMAN oldugunuzu iddia edersiniz. Gelecegi ve tüm gizlilikleri yalniz Yüce ALLAH ( C. C) bilir. O''nun müsadesi, izni olmadan kimse bir sey bilemez.

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title