Haberler

Reşat Petek, Kitap Tanıtımlarına Devam Ediyor

15 Temmuz Darbe Araştırma Komisyonu Başkanı, Anayasa Komisyonu Başkanvekili, AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, “İhanet ve Direniş” isimli kitabının tanıtım çalışmalarına devam ediyor.

15 Temmuz Darbe Araştırma Komisyonu Başkanı, Anayasa Komisyonu Başkanvekili, AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, "İhanet ve Direniş" isimli kitabının tanıtım çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, "İhanet ve Direniş" isimli kitabının tanıtım çalışmaları kapsamında Ordu Altınordu Belediyesi ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin davetlisi olarak gerçekleştirilecek olan Türkiye'nin en önemli yazarlarının da katılacağı Kitap Fuarlarına katılacak. TBMM tarafından oluşturulan 15 Temmuz Darbe Araştırma Komisyonu Başkanlığını yürüten Petek, 15 Temmuz Darbe Girişimi ve milli iradenin direnişini anlattığı İhanet ve Direniş isimli kitabını imzalayacak. Darbe Komisyonu Başkanı Petek, yarın saat 16.00'da Ordu Ulusal 4.Kitap Fuarında, 21 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 19.30'da Kahramanmaraş Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde 'İhanet ve Direniş' konulu kitabını tanıtarak, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili konferanslar verecek. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Reşat Petek Ak Parti Burdur Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title