Haberler

Raisa & Vanessa Kırmızı Halıda: Sara Sampairo

Güncelleme:

Amerikan şov dünyasının en çok takip edilen isimlerinin giymeyi tercih ettiği tasarımcılar bu kez Victoria Secret'ın gözde modellerinden Sara Sampairo'yu giydirdi.

Raisa & Vanessa; Hollywood'daki varlıklarını pekiştirmeye devam ediyor.

Markanın 24 Şubat 2017 tarihinde, dünya moda haftalarından önce sunduğu Sonbahar-Kış 2019 koleksiyonundan tüy ve inci detaylı mini bir elbise giyen Sara Sampairo 7 milyon takipçili Instagram sayfasından bu özel fotoğrafı paylaştı. Dünyanın önde gelen moda evlerinin podyumlarında yürüyen Portekiz'li model aynı zamanda dünya moda sektöründe karşılık bulan açıklamalarıyla da tanınıyor.

Raisa&Vanessa 2017 yılından beri yurt dışındaki gittikçe artan bir hızla duyuruyor. Markanın tasarımlarını geçtiğimiz aylarda Hailey Baldwin, Vanessa Hudges, Rita Ora, Chrissy Teigen, Victoria Justice, Camilla Cabello gibi dünya yıldızları da tercih etti.

Raisa&Vanessa, gerçekleştirdiği özel moda şovları, her sene bir önceki ile yarışan koleksiyonları ve incelikli tasarım anlayışlarıyla dünya moda sahnesinde varlıklarını sürdürmeye devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Instagram Hollywood Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title