Haberler

    Meksika Basını, Phillip Cocu'yu Diego Reyes'i Yanlış Yerde Oynattığını İleri Sürerek Eleştirdi

    Güncelleme:

    Meksika basını, Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'nun, Diego Reyes'i kendi bölgesinin dışında oynatması nedeniyle eleştirdi.

    Fenerbahçe'de geldiği günden bu yana en fazla tartışılan futbolculardan olan Diego Reyes hakkında ülkesi Meksika'da ilginç bir analiz yayınlandı. Goal.com'un Meksika versiyonunda Diego Reyes'in Fenerbahçe'deki son durumu masaya yatırılıp, performansı değerlendirildi.

    "TAKIM SEVİYESİNİN DÜŞÜK OLMASI SIKINTI YARATTI"

    Phillip Cocu'nun 25 yaşındaki oyuncuyu yanlış yerde oynattığına dikkat çekilerek, "Porto ile sözleşmesi bittikten sonra La Liga'ya dönmeyi bekliyordu. Sociedad ve Espanyol ile iyi bir dönem geçirmişti. Meksikalı yıldız Türkiye Ligi'ne gitti. Fenerbahçe'de Phillip Cocu tarafından güven elde etse de takım seviyesinin düşük olması sıkıntı yarattı.

    "REYES KENDİ YERİNDEN UZAKTA OYNUYOR"

    Cocu tarafından alışılmışın dışında, kendi yerinden uzakta oynuyor. Hollandalı teknik adam Reyes'i farklı bir pozisyona koyuyor. Bu durum da potansiyelini göstermesini engelliyor" diye yazıldı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Phillip Cocu Fenerbahçe Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    Fiziyoterapistci Melahat:

    Filip Futbolcularin kabiliyetine gore Gorev vermeli

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title