Haberler

"Takımın Sergilediği Performanstan Memnun Değilim"

Güncelleme:

Uşak Sportif Başantrenörü Bulkaz, "Takımın sergilediği performanstan memnun değilim." dedi.

Basketbolda, FIBA EuroChallenge Kupası H Grubu'nda Rus ekibi Enisey'e mağlup olan Uşak Sportif'te, başantrenörü Ozan Bulkaz, takımın performansından memnun olmadığını söyledi.

Bulkaz, maçın ardından katıldığı basın toplantısında kötü oynadıklarını ve mağlup olduklarını söyledi.

Maçın sıralama için bir önemi olmadığını belirten Bulkaz, şöyle konuştu:

"Tüm oyuncularımızı oynatmak istedik. Litvanya'da oynayacağımız maçın galibi turu çıkacak takımı belirleyecek. Şansımız sürüyor. Oynadığımız oyundan, takımın sergilediği performanstan memnun değilim. Fenerbahçe Ülker maçında iyi oynamıştık. Eksiklerimizi gidereceğiz. Beşiktaş ve Litvanya maçlarını kazanmak istiyoruz. Gruptan çıkmak istiyoruz."

Bulkaz, maç içinde Carter ile Buckner arasında yaşanan gerginliğin hatırlatılması üzerine, "Onlar çok iyi arkadaş, soyunma odasında sorunu çözeceklerine eminim" diye konuştu.

Uşak Sportifli Rahim Rızvanoğlu ise zor bir maçta istedikleri skoru elde edemediklerine dikkati çekerek, "Pazar günü ligin en iyi takımlarından birini yendik, yorgunluk vardı, fazla konsantre olamadık. Bu maçın çok önemi yok. Şansımız sürüyor, Litvanya maçını kazanıp üst tura çıkmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

-Enisey cephesi-

Enisey Başantrenörü Stevan Karadzic, çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, oyunun başından sonuna kadar kontrolü ellerinde tuttuklarını söyledi.

Karadzic, "Savunmadaki performansımızdan çok memnunum. Oyun planımız Uşak ekibinin hızlı hücumlarını durdurmak üzerine kuruluydu. Bunu oyun içinde başardık. Fenerbahçe maçında çok iyilerdi. Biz istediğimiz oyunu oynadık" dedi.

Eniseyli Artem Lakovenko ise maça çok iyi başladıklarını anlatarak, galibiyetten dolayı liderliklerini sürdürdüklerini kaydetti. - Uşak

Kaynak: AA / Spor

Litvanya Uşak Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title