Haberler

Ordu'da asfalt seferberliği

Güncelleme:

Karadeniz Bölgesi'nin en zorlu coğrafyalarından birine sahip olan Ordu'da, yollar asfaltla buluşmaya devam ediyor.

Karadeniz Bölgesi'nin en zorlu coğrafyalarından birine sahip olan Ordu'da, yollar asfaltla buluşmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Altınordu ilçesine bağlı Saraycık ve Osmaniye mahallelerini birbirine bağlayan tehlikeli virajlar ve dik rampalarla dolu güzergahı sıcak asfaltla buluşturdu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin asfalt seferberliği sürüyor. 19 ilçede kurduğu şantiyelerle ilin çehresi ve kaderini değiştiren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, belirlenen program çerçevesinde, mahalle ve grup yollarında, standardı yüksek, konforlu bir ulaşımın kapılarını aralıyor.

Asfalt sezonu erken açıldı

Kırsal yol ağı, Türkiye ortalamasının 4 katından fazla olan ilde iki yılda 860 kilometre yol asfalt ve betonla buluştu. 2021 yılı hedefini 1000 kilometre asfalt olarak belirleyen Büyükşehir Belediyesi, bu yıl asfalt sezonunu da erken açtı.

Saraycık-Osmaniye yolu sıcak asfalta kavuştu

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, Altınordu ilçesine bağlı Saraycık, Osmaniye Mahallelerini birbirine bağlayan yolda başlattıkları sıcak asfalt çalışmasını tamamladı. 6 kilometre uzunluğundaki yol sıcak asfalta kavuştu.

Başkan Güler'e teşekkür ettiler

Yıllar sonra sıcak asfalta kavuşmanın mutluluğunu yaşayan yöre sakinleri ise "Zor coğrafi şartlara sahip olan bölgemizde, dik rampalar ve tehlikeli virajlar artık sıcak asfalta buluştu. Yıllarca çamurda ve karda bu yolların çilesini çektik. Şimdi ise hizmet ayağımıza geldi. Desteklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dediler. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Karadeniz Bölgesi Osmaniye Saraycık Ordu Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title