Haberler

Konya Başbakanlık Dahil, Şehit Babası ve Annesinin Ulaştığı Makamdan Daha Aziz Değildir 1-

Davutoğlu: Cerattepe'deki maden işletmesi, mahkeme sonuçlanana kadar çalışmalarını durduracak (ek) BAŞBAKANLIK DAHİL, ŞEHİT BABASI VE ANNESİNİN ULAŞTIĞI MAKAMDAN DAHA AZİZ DEĞİLDİR Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya Dedeman Otel'de düzenlenen ' Konya Ekonomi Ödülleri 2015' adlı ödül törenine katıldı.

Davutoğlu: Cerattepe'deki maden işletmesi, mahkeme sonuçlanana kadar çalışmalarını durduracak (ek)

BAŞBAKANLIK DAHİL, ŞEHİT BABASI VE ANNESİNİN ULAŞTIĞI MAKAMDAN DAHA AZİZ DEĞİLDİR

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya Dedeman Otel'de düzenlenen ' Konya Ekonomi Ödülleri 2015' adlı ödül törenine katıldı. Burada yaptığı konuşmasında terör olaylarına değinen ve birlik, beraberlik mesajı veren Başbakan Davutoğlu, Diyarbakır Cizre İlçesi'nde şehit düşen özel harekat polisi Kemal Yılmaz'ın ailesini ziyaret ettiğini ve orada şehit babası Kemal Yılmaz ile aralarında geçen diyalogu şöyle anlattı: "Bir şehidimizin mübarek babası İhsan amca, 'Sizi bekliyorduk, sağ olun' dedi. Gözleri doldu. 'Ben hep evlat acısı çekmeyeyim diye dua etmiştim, ama rabbim beni şehit babası olmayı nasip etmiş. Bugün ülkenin Başbakanı, beni ziyaretime geliyor. Bu ne büyük şeref. Ben sizi televizyonda izlerken hürmetten ayağa kalkarım' dedi. Düşünün ben ona teselliye gitmişim o bana güç veriyor. Ben de ona dedim ki; 'Şehit babası olmanın makamı, başka hiçbir makamla karşılaştırılmaz. Hürmet bizden sizedir. Sizden daha büyük makam tanımıyorum. Hiç bir makam Başbakanlık dahil, bir şehit babasının, bir şehit anasının ulaştığı makamdan daha aziz değildir."

BU ÜLKENİN BÖLÜNMESİNE ASLA VE ASLA İZİN VEREMEYECEĞİZ

Başbakan Davutoğlu, Ankara'daki terör saldırısını gerçekleştirdiği iddia edilen teröristin Van'daki taziyesine katılan HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer'i eleştirip, "Biz taziyelerimize yanıyoruz. Bakıyorsunuz haince bir saldırıyı, haince bir masum insanlara dönük, kimi öldürdüğü bile belli olmayacak şekilde cinayeti işleyen bir katilin taziyesini yapan milletvekili çıkabiliyor bu ülkede. Biz yüreğimizle bu ülke evlatlarının her birini içimizde derinden acısını hissederken, birileri Türkiye'nin üzerinde oyun oynayan dış mihrakların piyonu olarak bu ülkeyi karıştırmak istiyor. Bu ülkenin ilk başkentinden, bu toprakların ilk başkentinden, başkentler başkentinden ifade ediyorum. Tek birimiz kalana kadar bu ülkenin bölünmesine asla ve asla izin veremeyeceğiz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Ahmet Davutoğlu Diyarbakır Konya Politika Haberler

Bakmadan Geçme

TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
title