Haberler

Eskişehir'e atanan yeni Vali göreve başladı

Güncelleme:

Eskişehir'e atanan Vali Hüseyin Aksoy, görevine başladı. Vali Aksoy, Eskişehir'e katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Valiler Kararnamesi ile Eskişehir Valiliğine atanan Hüseyin Aksoy görevine başladı.

Aydın Valiliğinin ardından Eskişehir'de görevlendirilen Aksoy, valilik girişinde çiçekle karşılandı.

Aksoy, vali yardımcıları, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileriyle selamlaştı.

Karşılama töreninin ardından makamına geçen Vali Aksoy, gazetecilere, tarihi, milattan önce 3 bin yıl öncesine kadar dayanan, birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış Eskişehir'e vali olarak atanmış olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Aksoy, Nasreddin Hoca ve Yunus Emre'ye ev sahipliği yapmış Eskişehir'in oldukça kadim bir medeniyete sahip olduğunu vurgulayarak, "Böylesine önemli bir şehirde vali olarak görev yapmanın heyecanını yaşıyorum. Eskişehir'in en güvenli ve en yaşanabilir şehirler içinde ilk sıralarda yer alan bir kent olması da ayrıca oldukça önemli ve değerli. Eskişehir'in ekonomik, sosyal ve kültürel yönden kalkınmasına katkı sunacak çalışmaları, bütün kurum ve kuruluşlarımızla ve sivil toplum örgütlerimizle işbirliği içinde, Eskişehir halkının destekleriyle yapma gayretinde olacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Hüseyin Aksoy Eskişehir Politika Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title