Haberler

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili 5 şüpheli ifade verdi

Güncelleme:

ESKİ Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında 5 şüpheli, mevcutlu olarak ifade verdi.

1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayeti soruşturması kapsamında aralarında 2 emniyet mensubunun da bulunduğu 5 şüpheliyi mevcutlu olarak ifadeye çağırdı. Şüpheliler, polis eşliğinde adliyeye getirilerek soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısına ifade verdi. Şüphelilerden biri tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Savcılık, 4 şüpheli hakkında nöbetçi hakimlikten adli kontrol talebinde bulundu. Nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından sorgulanan şüphelilerden biri tutuklanırken, diğer 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Hacettepe Üniversitesi Sinan Ateş Suç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title