Haberler

CHP Hasankeyf'e Bayan Aday Atadı

Güncelleme:

CHP Batman il yönetimi, 30 Mart yerel seçimine girecek il, ilçe ve belde adaylarının bir kısmını açıkladı.

CHP Batman il yönetimi, yerel seçimine girecek il, ilçe ve belde adaylarının bir bölümünü açıkladı. 1 ilçe ve 2 belde adayı ise 30 Aralık'ta kamuoyuna duyurulacak. Adaylar arasında bir de bayan bulunuyor.
CHP 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan adaylarından 8'ini belirledi. 2 belde ve 1 ilçe belediye başkan adayının ise 30 Aralık'ta belirleneceği kaydedildi.
CHP Batman İl Başkanı Adnan Yaşar, seçimlere ciddi hazırlandıklarını ve umutlu olduklarını söyledi.

HİZMETE TALİBİZ

Amaçlarının ciddi bir sıçrama yapmak olduğunu belirten Yaşar, kaliteli adaylarla halkın huzuruna çıkacaklarını belirtti. Batman adaylarının Çetin Kızılbulut olduğunu ifade eden Yaşar, "Yolsuzluk ve adaletsizliklerin tavan yaptığı bu dönemde vatandaşlarımız CHP'ye sahip çıksın. Yaşanabilir bir Türkiye ve Batman için elele verelim."dedi.

HASANKEYF'E BAYAN ADAY

Batman Belediye Başkan adayı Çetin Kızılbulut'un siyasette deneyimli ve birikimli bir insan olduğunu aktaran Yaşar, Belediye başkan adaylarından birinin ise bayan olduğunu açıkladı. CHP Batman İl Başkanı Yaşar, Kozluk'ta Vehbi Ağaya, Beşiri'de Genco Özel, Hasankeyf'te Seda Ağar, Gercüş'te M. Şerif Öner, İki köprü beldesinde Faruk Kırmızıtaş, Balpınar beldesinde Kemal Demir ve Kayapınar belgesinde ise Menderes Girişken ile seçime gireceklerini kaydetti.
Başkan Yaşar, Sason ilçesi, Yücebağ ve İkiköprü beldelerinin adaylarını ise 30 Aralık'ta açıklayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Temsilci / Politika

Hasankeyf Batman Yerel Politika Haberler

500

Yorumlar (1)

batman gercüşmemleket_100@hotmail.com:

boşuna aday uğraşmayın

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title