Haberler

Bakan Gül Mardin'de Halka Hitap Etti

Mardin'de Partisinin Seçim Mitingine Katılan Dişişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, AK Parti'nin Türkiye'nin Sigortası Olduğunu Söyledi.

Mardin'de partisinin seçim mitingine katılan Dişişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, AK Parti'nin Türkiye'nin sigortası olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Meydanı'nda partisinin düzenlediği mitingde konuşan Dişişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, partisinin adaylarını tanıttıktan sonra hükümetin icraatlarını anlattı. Meydanların hınça hınç dolmasının tek sebebinin cumhurbaşkanlığı seçiminde kendisine yapıldığını savunduğu haksızlık olduğunu söyleyen Gül, AK Parti tarafından yapılan hizmetlerin devam etmesinin bazılarınca istenmediğini öne sürdü. AK Parti olarak hizmet felsefelerinin batıdan doğuya, kuzeyden güneye hiçbir ayrım

gözetmeksizin herkesi kucaklamak olduğunu söyleyen Gül, "Türkiye'nin sigortası AK Parti'dir. Vatandaşlar arasında ayrım gözetmeksizin kardeşlik duygularını pekiştiren tek parti AK Parti'dir" dedi.

Bazı güçler tarafından Türkiye'nin koalisyona çekilmek istendiğini söyleyen Gül, "Koalisyon demek iktidarsızlık demektir, partilerin birbiri ile uğraşması demektir, boşuna tüketilen enerji demektir, güvensizlik demektir, istikrarsızlık demektir. Bunun için uğraşanlar var. Halkım olarak buna dikkat edin" ifadelerini kullandı.

(MNG-FA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title