Haberler

Bakan Davutoğlu'na Mahmutlar'da Sürpriz

Güncelleme:

Ahmet Davutoğlu, memleketi Konya'dan dönerken, Antalya'nın Alanya ilçesi Mahmutlar beldesinde halkın ve partililerin sürpriziyle karşılandı.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, memleketi Konya'dan dönerken, Antalya'nın Alanya ilçesi Mahmutlar beldesinde halkın ve partililerin sürpriziyle karşılandı.

Davutoğlu'nun konvoyunun geçtiği Taşkent-Mahmutlar yolunda bekleyen grup, Davutoğlu'nu ve ailesini dondurma yemeye davet etti. Makam aracının akaryakıt ikmali yapacağını söyleyen Davutoğlu, bu süreyi dondurma yiyerek değerlendirebileceklerini söyleyerek daveti kabul etti. Davutoğlu, kendisini "Kuşyuvası mimarı Sayın Bakanımız, Mahmutlar size minnettardır" yazılı dövizle karşılayan küçük kızla yakından ilgilendi. Dövizi eline alan Davutoğlu, dövizi makam aracının ön koltuğunda oturan eşi Sare Davutoğlu'na gösterdi. Araçtan inen Sare Davutoğlu da, küçük kıza teşekkür ederek yanağından öptü.

Yaklaşık 300 metre yürüyerek kendisine dondurma ikram edilecek pastaneye ulaşan Ahmet Davutoğlu, yol boyunca vatandaşların bayramını kutladı. Davutoğlu'na CHP'li Belediye Başkanı Murat Can da eşlik etti.

Dondurma yiyecekleri pastaneye gelen Bakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ve iki kızına çevredeki vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Davutoğlu ailesi sipariş verdikleri dondurmayı beklerken, AK Parti Antalya İl Genel Meclis Üyesi Necati Yıldırım, Mahmutlar'ın ilçe olması konusunda Davutoğlu'ndan destek istedi. Mahmutlar'ın bir ilçe büyüklüğüne eriştiğini söyleyen Davutoğlu, konuyu değerlendireceğini söyledi.

Konya Taşkent'ten babasının Alanya'ya gelerek kundura sattığını kızlarına anlatan Davutoğlu, babasının ticaret yaptığı ortağının Mahmutlar'da olduğunu öğrenince, bir sonraki gelişinde onu ziyaret edeceğini söyledi.

Eşi Sare Davutoğlu ile aynı kaseden dondurma yiyen Davutoğlu, yaklaşık 30 dakika süren molasına son vermek için müsaade istedi. Bu arada, arabasına yönelen Davutoğlu'nun önünü bayramlaşmak isteyen çocuklar sardı. Elini öpen çocuklara 10'ar lira harçlık veren Davutoğlu'nun bir süre sonra cebinde parası bitince, korumalarından para istedi. İmdada yetişen korumalar, 5 liralık banknotları çocuklara dağıttı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Antalya Alanya Konya Politika Güncel Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title