Haberler

Akdamar’la Gelen Tartışma Ermeniler İki Kampa Mı Bölündü?

Güncelleme:

Bu Hafta Gazeteci Veyis Ateş'in Sunduğu Tutanak'ta Gazeteci Yazar İbrahim Karagül Ve Gazeteci Yazar Ceyda Karan Türkiye Gündemini Yorumluyor.

Bu hafta gazeteci veyis ateş'in sunduğu tutanak'ta gazeteci yazar ibrahim karagül ve gazeteci yazar ceyda karan türkiye gündemini yorumluyor.

Bu hafta ABD'de yapılacak olan BM'ye üye 192 ülkenin devlet ve hükümet başkanları ile üst düzey temsilcilerinin katılacağı 65. dönem BM Genel Kurul görüşmelerinde, Türkiye'yi temsil edecek Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün gündemi ve Newyork özel temasları mercak altına alınıyor.

"Ermeni cemaatleri ikiye bölen Akdamar Kilisesi Ayini sonuçları nasıl yorumlanmalı? Ermenilerin bir kısmının bu ayini hoş karşılamamasındaki asıl neden ne? Türk Ermeni ilişkileri açısından yapılan bu ayinin sonuçları bir önem taşıyor mu?" sorularının yorumlanacağı programda ayrıca; Mavi Marmara gemisine yapılan baskınından sonra gelinen noktada, İsrail Türkiye ilişkilerindeki son durum değerlendirmesi ve İran'a uygulanmaya çalışılan yaptırım politikalarına da cevaplar aranıyor.

Tutanak 21 Eylül Salı 20:40'da TVNET'de.

Kaynak: Bültenler / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title