Haberler

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz: Hedefimiz 31 Mart 2024'te yeni bir başarı öyküsü yazmak

Güncelleme:

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, yerel seçimlere ilişkin çalışmaların kapsamlı şekilde yürütüldüğünü belirterek, hedeflerinin tüm illerin, ilçelerin, beldelerin 'Türkiye Yüzyılı'nda AK Parti belediyeciliği ile buluşması ve 31 Mart 2024'te yeni bir başarı öyküsü yazmak olduğunu söyledi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yerel seçimlere hazır olduklarını belirtip, "Yerel seçimler konusunda Cumhurbaşkanımızın talimatıyla yerel seçimlere ilişkin çalışmalarımızı kapsamlı şekilde yürütüyoruz. Hedefimiz tüm illerimizin, ilçelerimizin, beldelerimizin Türkiye Yüzyılı'nda AK Parti belediyeciliğiyle buluşmasıdır. Hedefimiz 31 Mart 2024'te yeni bir başarı öyküsü yazmaktır" dedi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Denizli İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Toplantıya, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör ve belediye başkanları katıldı. Yılmaz, belediye başkanları ve parti teşkilatı yöneticileriyle bir araya geldiği toplantı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yılmaz, AK Parti'nin 22 yıllık iktidar döneminde her türlü saldırı ve kirli hesaplara karşı halkın desteğiyle dimdik ayakta durduğunu belirterek, "AK Parti, geleceğe koşar adımlarla ilerliyor. AK Parti gönlünü, yüreğini ortaya koyan insanımızın misyona ve davaya sahip çıkmasıyla bugünlere gelmiştir. 22 yılda büyük atılımlar gerçekleştirdik. Eserlerin varlığı Türkiye'nin nereden nereye geldiğinin özetidir" ifadelerini kullandı.

'KABAHATİ KENDİLERİNDE DEĞİL, HALKTA ARIYORLAR'

Türkiye'de ülkeyi geleceği taşıyacak proje ve vizyona sahip muhalefet eksikliği olduğunu söyleyen Yılmaz, "Ülkemizde öyle bir muhalefet var ki her mücadeleyi sekteye uğratmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Biz menzile kilitlenmiş ok misali gözümüzü ufuktan bir an olsun ayırmazken, onlar ülkenin üzerinde karabulutlar estirmek için çaba harcıyorlar. Birbirleriyle uğraşıyor, koltuk kavgası yapıyorlar. Koltuk kavgalarını ibretle izliyoruz. Türkiye'nin talihsizliklerinden birisi de iş bilmez, birbirine çelme takmaya çalışan muhalefete sahip olmasıdır. Türk demokrasisinin en büyük handikabı ülkeyi geleceği taşıyacak proje ve vizyona sahip bir muhalefet eksikliği olmasıdır. Kabahati kendilerinde değil, en son seçimde olduğu gibi halkta arıyorlar. Kırsal kesimde verilen oyların cahiliyet oylar olduğunu ifade ediyorlar, insanımızı küçümsüyorlar" açıklamalarında bulundu.

'GÖREVİMİZ, ÇÖZÜM BULMAK'

Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Geçiş veya dönemsel sıkıntıların yol açtığı sorunları kullanarak fitne yelkenlerini açmaya çalışanlara asla fırsat vermeyelim. Halkımızın desteğiyle yine hüsrana uğrayacak olan bunların yüzlerini hiçbir zaman güldürmeyeceğiz. Ülkemizi ve insanımızı sevmeyenleri asla sevindirmeyeceğiz. Ekonomik zorlukları göz ardı etmiyoruz, bunlar gerçek. Ama Allah'ın izniyle bunların da üstesinden gelecek bir siyasi irade, birikim, güç AK Parti teşkilatlarında mevcut. Talepleri, görüşleri bizzat dinliyoruz. Görevimiz milletimizin sesine kulak tıkamak değil, çözüm bulmak."

'YEREL SEÇİMLERE HAZIRIZ'

Yerel seçimlere hazır olduklarını belirten Yılmaz, "Yerel seçimler konusunda Cumhurbaşkanımızın talimatıyla yerel seçimlere ilişkin çalışmalarımızı kapsamlı şekilde yürütüyoruz. Hiçbir eksiklik bırakmamanın gayret ve hassasiyetiyle çalışıyoruz. Hedefimiz tüm illerimizin, ilçelerimizin, beldelerimizin Türkiye Yüzyılı'nda AK Parti belediyeciliğiyle buluşmasıdır. Hedefimiz 31 Mart 2024'te yeni bir başarı öyküsü yazmaktır" dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Yusuf Ziya Yılmaz Türkiye Yüzyılı AK Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title