Haberler

AK Parti'li Kiler, Kılıçdaroğlu İçin Dua İstedi

AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gibi bir muhalefet liderini zor bulabileceklerini söyleyerek, "Allah, CHP'nin başından onu eksik etmesin diye dua edelim" dedi.

AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gibi bir muhalefet liderini zor bulabileceklerini söyleyerek, "Allah, CHP'nin başından onu eksik etmesin diye dua edelim" dedi.

AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı, Vahit Kiler'in de katılımıyla parti binasında yapıldı. Burada konuşan Kiler, barış sürecinde elinden rant gideceği için feryat edenlerin bulunduğu söyledi. Çok önemli bir süreçten geçildiğini ve 11 yıldır bunun hayaliyle siyaset yaptıklarını ifade eden Kiler, "Bölgede herkesin huzurlu yaşamasını istiyoruz. Böyle bir Bitlis istiyoruz. Doğu ile güneydoğuda ve ilimizde hizmet etmek istiyoruz. Birilerinin tehdidiyle ve korkutmasıyla değil, artık kendi iradesiyle gidip sandıkta oyunu kullanan vatandaş istiyoruz. Allah'ın izniyle o günler geliyor. Bunu şimdi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere, küfür ve hakaretlere varacak şekilde eleştirenler var. CHP sürece destek vermediği için ortada kaldı. MHP ise, etrafındaki kafatasçı milliyetçilere cevap veriyor. Bunların sonu yakın. Kılıçdaroğlu gibi bir muhalefet lideri zor buluruz. Allah, CHP'nin başından onu eksik etmesin diye dua edelim" şeklinde konuştu.

AK Parti'nin büyük bir aile olduğunu ve bu konuda herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini belirten Kiler, Başbakan'ın ve AK Parti ailesinin gövdesini taşın altına koyduğunu bildirdi. Kiler, "Başbakanımız, riske girmeden barışın gelmeyeceğini ve anaların gözyaşının dinmeyeceğini biliyordu. Artık ok yaydan çıktı. Akan yaşlar, Başbakanımızın ve yüreğimizi dağlıyordu. Bu nedenle Başbakanımız risk aldı. Hayat riskten ibaret. Risk almadan başarılı bir yönetici olamazsınız. Ancak inandığınız projeler için risk alacaksınız. Bu süreç kesintisiz devam edecek. Huzurumuz arttığında bölgemiz uçacak. Ancak kimsenin bu süreci sabote etmemesi gerekiyor" diye konuştu.

Toplantıda, Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın ve AK Parti İl Başkanı Fatih Kadirioğlu da birer konuşma yaptı. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Ak Parti Bitlis Kiler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title