Haberler

AK Parti'li Sürekli Bergama ve Kınık ilçelerinde ziyaretlerde bulundu

Güncelleme:

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Bergama ve Kınık ilçelerinde partililerle bir araya geldi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Bergama ve Kınık ilçelerinde partililerle bir araya geldi.

Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kerem Ali Sürekli, Bergama'da saha çalışması yaptı, ilçe başkanlığına ziyarette bulundu.

Sürekli, yaptığı konuşmada, Bergama'da teşkilatın coşkusu ve belediyenin başarısıyla büyük bir ahenk yakalandığını belirterek, İzmir genelinde takdir toplayan projelerin ilçede hayata geçtiğini kaydetti.

Bergama'nın tarım, doğa dostu kentleşme, tarih ve kültür yatırımları ile yükselen değer olduğuna dikkati çeken Sürekli, "Selinos ve Millet Bahçesi projeleri tüm engellemelere rağmen hayata geçecek ve ilçenin önünü açacak. Çamlı ve Zeytinli Parklar ona keza. TOKİ, 270 konutun yapımını tamamlandı. Şimdi 300 konutluk bir projeye hazırlanıyor. 500 kişilik öğrenci yurdunu yaparak, önemli bir ihtiyacı karşıladık." ifadelerini kullandı.

Kınık ziyareti

Kerem Ali Sürekli, daha sonra Kınık'ta buluştuğu belediye başkanları ve meclis üyelerine yönelik yaptığı konuşmada 2023 ve 2024 hedeflerini anlattı.

Kınık, Bergama, Aliağa ve Menemen'de Cumhur İttifakı'nın yerelde iktidar olduğunu vurgulayan Sürekli, şunları kaydetti:

"Dikili ve Foça'da muhalefetteyiz. İktidar olmanın da muhalefet olmanın da sorumluluklarını yerine getirmeye devam edeceğiz. Kaldı ki CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesinin ayrımcı tutumuna rağmen 4 ilçemizde belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiği, örnekleriyle sergileniyor. Kamuoyu araştırmaları da başkanlarımızın başarısını destekliyor. Meclis üyelerimiz, yerel yönetimlerdeki en önemli yapı taşlarımız. Yerelde iktidar olduğumuz yerlerdeki sorumluluklarımızı fazlasıyla yerine getirirken, muhalefette olduğumuz yerlerde de İzmir'in ve ilçelerimizin yararına uyarı ve önerilerimizi getireceğiz. Bunu büyükşehir için körfez kirliliği ve koku sorununa, kent içi ulaşım ve Buca Metrosu'na kadar pek çok problem için yaptık. Kulağının üstüne yatanları uyandırdık. Geri adım atmak ya da açıklama yapmak zorunda kaldılar. Etkin muhalefetimiz ilçelerimizde de devam edecek. Edecek ki İzmir'i ateşe atmalarının vebalini biz de paylaşmayalım."

Sürekli, Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi bölgede yerel hizmet performansını siyaset dilini bozmadan sürdüreceklerini belirtti.

Kaynak: AA / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title