Haberler

ABD'li eski danışmandan skandal sözler: Biz 4 bin Filistinli çocuğu öldürsek ne olurdu biliyor musun? Bu yeterli olmazdı

Güncelleme:

Eski ABD Başkanı Barack Obama döneminde hükümette danışmanlık görevinde bulunan Stuart Seldowitz isimli bir şahıs, New York'ta Mısırlı bir sokak satıcısını İslam karşıtı sözleriyle taciz etti. İsrail'in Gazze'de yaptığı soykırımı savunan Seldowitz, "Biz 4 bin Filistinli çocuğu öldürsek ne olurdu biliyor musun? Bu yeterli olmazdı." dedi.

Eski ABD Başkanı Barack Obama döneminde hükümete danışmanlık yapan Stuart Seldowitz, New York'ta Mısırlı bir sokak satıcısını İslam karşıtı sözleriyle taciz etti. Seldowitz, Mısırlı satıcıya yönelik "Biz 4 bin Filistinli çocuğu öldürsek ne olurdu biliyor musun? Bu yeterli olmazdı." ifadelerini kullanarak içindeki nefreti kustu.

MISIRLI SOKAK SATICISINI TACİZ ETTİ

Obama döneminde ABD Dışişleri Bakanlığı Ulusal Güvenlik Konseyi Güney Asya Direktörlüğü'nde danışman olarak görev yapan Stuart Seldowitz'in İsrail-Hamas krizi üzerinden New York'ta Mısırlı bir sokak satıcısını taciz ettiği görüntüler ortaya çıktı.

ABD'li eski danışmandan skandal sözler: Biz 4 bin Filistinli çocuğu öldürsek ne olurdu biliyor musun? Bu yeterli olmazdı

KATİL İSRAİL'E ARKA ÇIKTI

Sosyal medyada tepki çeken görüntülerde, Manhattan bölgesinde yiyecek standına yaklaşan Seldowitz'in önce İsrail bayraklı bir rozeti camdan gösterdiği, sonrasında ise satıcıyı sözleriyle taciz ettiği görüldü. Satıcının kendisinden kibarca uzaklaşmasını istemesine rağmen Seldowitz, "Burada kimse yok. Buraya 'Bu adam Hamas'a inanıyor' diye tabelalar koyacağım." dedi. Mısırlı satıcıyı "terörist" olmakla itham eden Seldowitz, satıcının "Çocukları siz öldürüyorsunuz, ben değil" sözleri üzerine, "Biz 4 bin Filistinli çocuğu öldürsek ne olurdu biliyor musun? Bu yeterli olmazdı." yanıtını verdi.

ABD'li eski danışmandan skandal sözler: Biz 4 bin Filistinli çocuğu öldürsek ne olurdu biliyor musun? Bu yeterli olmazdı

KUR'AN-I KERİM VE HAZRETİ PEYGAMBER'E HAKARETLER ETTİ

Aynı yere farklı bir zamanda tekrar giden ve telefonla satıcının fotoğraflarını çektiği gözlenen Seldowitz'in satıcıya Mısır istihbaratının ailesini yakalayıp tırnaklarını sökeceğini söylediği görüldü. Kur'an-ı Kerim'e ve Hazreti Peygamber'e yönelik de hakaretlerde bulunan Seldowitz, Mısırlı satıcıyı "cahil" olarak niteledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Barack Obama New York Sözler İsrail Gazze İnsan Hakları Dış Politika Uluslararası İlişkiler Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title