Haberler

Pınar Altuğ'dan Duygusal Mina Başaran Paylaşımı: Sözün Bittiği Yer

Güncelleme:

Çocuklar Duymasın dizisinin başrol oyuncusu Pınar Altuğ Atacan, Mine Başaran ve arkadaşlarının hayatını kaybettiği uçak kazasıyla ilgili duygu yüklü bir paylaşımda bulundu.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimlerden olan Pınar Altuğ Atacan geride bıraktığımız akşam gerçekleşen, Başaran Holding'e ait uçağın kaza geçirip düşmesiyle ilgili paylaşımda bulundu.

Kadın arkadaşlarıyla birlikte Dubai'de verdiği bekarlığa veda partisinden dönen Mina Başaran'ın bindiği uçağın düşmesinin ardından çok sayıda paylaşımın yapıldığı sosyal medyada Pınar Altuğ Atacan da duygu yüklü bir mesajla hissettiklerini yazıya döktü.

"SÖZÜN BİTTİĞİ YER"

Son ana kadar moralini yüksek tuttuğunu söyleyen oyuncu, "Dün akşam haberlerinde duyduğumdan beri boğazım düğüm düğüm, Minacım seni tanıdığımda küçücük bir kız çocuğuydun… Sinemcim ışıldayan gözlerinle enerji veriyordun… Enkaza ulaşılana kadar umudum vardı. Sözün bittiği yer, ateş düştüğü yeri yakar. Evlat acısı tarifsiz. Sözün bittiği yer, mekanınız cennet olsun" notunu düştü.

İşte Pınar Altuğ'un o paylaşımı;

Pınar Altuğ'dan Duygusal Mina Başaran Paylaşımı: Sözün Bittiği Yer

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dubai Magazin Haberler

500

Yorumlar (139)

rahmet mi?:

şampanya kafasıyla ölene rahmet okunmaz alooo. burada yaşadığı kısacık hayatın bedelini sonsuza kadar ödeyecekler!

18
33
yanıtYanıtla
Mehmet:

Sen uzun yaşıyorsun ya günahların daha çok olacak. Onlar hiç değilse şampanyanın hesabını verecek. Sen bu kafanın hesabını Nasıl vereceksin onu düşün istersen.

yanıt6
yanıt8
hopalı:

müslümanlık sadece ibadet etmeklemi oluyor elli türlü katakula şeytanlık yap ondan sonra ibadet edip cennete gideceğinmi zannediyorsun çok bekle sen

yanıt0
yanıt1
SİZENE:

peki sen bu iğrenç yorumunla acaba ne bedel ödeyeceksin düşündün mü? sen şampanya içmedin de insan mı oldun ? inşallah kınadığının beterini yasarsın da insanlar sana daha kötü yorum yapar.

yanıt0
yanıt0
Havuz Medyalı:

Suriye De Ölen Müslümanlar . Afrindeki Olaylar Bu kadar Haber Olmamıştı . . Zenginin Ölümü Bile Bi Ayrıymış. .

26
7
yanıtYanıtla
WAN 65:

ÖLEN ÖLDÜ ANLAYIN BU KIZLARA ŞAHSEN ÜZÜLMEDİM ZENGİN ÖLEN BİLE 10 GÜN MEDYA DAN DÜŞMÜYOR ORDA BURDA SAVAŞTA ÖLENLERİ GÖREN BİLE YOKTUR BELKİDE BAŞARAN IN KIZI ÖLMÜŞ BANANE ARKADAŞLARI ÖLMÜŞ BANANE BU ARADA HEPSİ BORNUZLU BİLMEM BİRŞEY ANLATA BİLİYOR MUYUM

7
21
yanıtYanıtla
misafir:

salak salak konuşmayın ölenlerin arkasından konuşulmaz. İnsanın ne şekilde öleceğinin yaradan bilir. onların hayat tarzı farklı olabilir. Ölenler anası var babası var acılarına saygı duyun en azından bunu yapın

yanıt4
yanıt1
sdk eren:

Acı keder ve mutluluk parayla alınmaz, merhametsizliğe gerek yok.

yanıt3
yanıt1
sinem:

ölenlerden biri arkadaşımdı. Güzel kalpli zeynep ve arkadaşları. Nur içinde yatın mekanınız hep cennet olsun. Şu an sizinle aynı havayı soluduğuma bile utanıyorum. İnsanların maddi durumu iyi diye bir ölüme seviniyorsanız yazıklar olsun ananınza babanıza. Allah size sizin de hakkınızda ne hak ediyorsanız onu nasip etsin. Evladınızla eşinizle sınamasın.

yanıt5
yanıt2
SİZENE:

kınadığını yaşarsın umarım. Sen insan değilsin olamazsın öyle vasfın yok. Ama inş kınadığın basına gelsin

yanıt3
yanıt2
Tüm 139 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title