Haberler

Pazartesi Akşamı Heyecanı,Biri Bizi Durdursun

Güncelleme:

Pazartesi günlerinin sıkıntısını bitiren yepyeni yarışma Biri Bizi Durdursun'da ikinci hafta.

Geçtiğimiz hafta rakiplerini açık ara farkla yenmeyi başaran Kırmızı Takım bu hafta da yarışmaya devam edip ödülü arttırmak istedi. İki takım da güçlü ve iddialı ama gecenin sonunda yalnızca biri kazanacak. İki takım da amaçları uğruna her şeyi yapmaya hazır!

İlk hafta oynanan oyunlarla ilgiyi üzerine çeken Biri Bizi Durdursun bu hafta da yepyeni oyunlarla izleyici karşısına çıkıyor. Şimdiye kadar stüdyoda oynanmaya cesaret edilmemiş oyunlar bu stüdyoda yapılıyor. Yarışmacılar bu hafta metrelerce yüksekte güçlerini, minik pedallar üzerinde dengelerini,kum torbasının üzerinde ise dirençlerini ölçecekler. Rekabeti ve heyecanıdoruklarda yaşayacağınız yepyeni oyunlarla Biri Bizi Durdursun yine çok konuşulacak.

Ertem Şener'in sunumuyla Pazartesi akşamlarına renk katmayı başaran bu heyecanlı yarışta parayı alıp evine dönmek de rakiplere meydanokuyup parayı katlamak da serbest. Yarıştıkça kazandıran, kazandıkça kazandıran yarışma Biri Bizi Durdursun Pazartesi akşamı saat 21.00'da FOX'TA

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title