Haberler

Patlamada Ölen 4 Kişinin Cenazeleri Ailelerine Teslim Edildi

Eskişehir'de patlamada yanarak ölen biyoloji mühendisi Melik Duran (27) ile işçiler Ahmet Uysal (23), Umut Küçükarabacı (23), ve İsmail Tünel'in(22) cenazeleri yapılan DNA testinden sonra ailelerine teslim edildi.

Eskişehir'de patlamada yanarak ölen biyoloji mühendisi Melik Duran (27) ile işçiler Ahmet Uysal (23), Umut Küçükarabacı (23), ve İsmail Tünel'in(22) cenazeleri yapılan DNA testinden sonra ailelerine teslim edildi. Melik Duran'ın cenazesi yakınları tarafından toprağa verilmek üzere Tokat'ın Zile ilçesine götürülürken Ahmet Uysal, İsmail Tünel ile Umut Küçükarabacı ise Eskişehir'de gözyaşları içinde toprağa verildi.

Organize Sanayi Bölgesi karşısındaki Oto Tamirciler ve Tornacılar Sitesi'nde geçen Cuma günkü olayda Zafer Akansel'in makine imalatı için kiraladığı atölyede patlayıcı özelliği bulunan kaya parçalamada kullanılan kimyasal madde üretimi yapılırken patlama meydana geldi. Patlama sırasında işyerinde bulunan biyoloji mühendisi Melik Duran ile işçiler Ahmet Uysal, Umut Küçükarabacı ve İsmail Tünel yanarak can verdi.

Tanınmayacak halde olan 4 kişinin cesetleri otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan DNA testinde kimlikleri belirlenen 4 kişinin cenazeleri yakınlarına teslim edildi.

Biyoloji mühendisi Melik Duran'ın cenazesi yakınları tarafından ESOGÜ Hastanesi morgundan alınarak toprağa verilmek üzere Tokat'ın Zile ilçesine götürüldü. Duran için yarın öğleyin Zile'de cenaze töreni düzenleneceği belirtildi.

Ölen işçilerden Ahmet Uysal ve İsmail Tünel'in cenazeleri Eskibağlar Mahallesi'ndeki Kırım Camii'ne, Umut Küçükarabacı'nın cenazesi de Sütlüce Mahallesi'ndeki Hacı Yunus Camii'ne götürülerek ikindi namazının ardından tören düzenlendi. Ahmet Uysal ve İsmail Tünel'in cenaze törenine AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, yakınları ile çok sayıda kişi katıldı. Gözyaşlarının sel olduğu törende ölen İsmail Tünel'in annesi Hatice Tünel, cenazeler omuzlarda taşınıp araca konulurken "İsmail, Ahmet. Yavrularım. İkisi de benim yavrum" diyerek ağladı.

Sütlüce Mahallesi'ndeki Hacı Yunus Camii'ndeki törende ise Umut Küçükarabacı'nın yakınları gözyaşı döktü. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazlarından sonra Umut Küçükarabacı, Ahmet Uysal ve İsmail Tünel'in cenazeleri götürüldükleri Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi. Uysal, Tünel ve Küçükarabacı'nın çocukluktan buyana yakın arkadaş oldukları belirtildi.

Bu arada polis tarafından gözaltına alınan 4 kişiye mezar olan işyerinin sahibi Zafer Akansel ile şirket yetkilileri Hikmet Şimşek, Kaya Turgut ve Vildan Çakmak dün akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden işyeri sahibi Zafer Akansel çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipe Cezaevi'ne gönderildi, diğer 3 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Ahmet Uysal Tokat Zile Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title