Haberler

Özkök'e Başsağlığı Mesajı

Şırnak’ta Şehit Olan Piyade Onbaşı Yakup Pak İle Er Kadir Özdemir İçin Tbbm Başkanı Bülent Arınç Ve Anap Genel Başkanı Erkan Mumcu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök’e Başsağlığı Mesajı Gönderdi.

Şırnak’ta şehit olan Piyade Onbaşı Yakup Pak ile er Kadir Özdemir için TBBM Başkanı Bülent Arınç ve ANAP Genel Başkanı Erkan Mumcu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök’e başsağlığı mesajı gönderdi.

Bülent Arınç, Genelkurmay Başkanı Özkök’e gönderdiği başsağlığı mesajında “Şırnak’ın Küpeli Dağı Seslice bölgesinde icra edilen operasyon sırasında PKK terör örgütü mensupları ile yaşanan silahlı çatışma sonucu Piyade Onbaşı Yakup Pak ile er Kadir Özdemir’in şehit olduklarını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım” dedi. Arınç, “Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kederli ailelerinin ve Türk Silahlı kuvvetlerinin büyük acısını yürekten paylaşıyorum” dedi.

ANAP Genel Başkanı Erkan Mumcu da mesajında, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman evlatlarına yönelik bu hain saldırıyı nefretle kınıyorum” dedi. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

title