Haberler

Rehabilitasyon Merkezine Giden Engelli Çocuğun Vücudundaki Darp İzleri Kan Dondurdu

Güncelleme:

Uşakta, 10 yaşındaki çocuğunun özel rehabilitasyon merkezinde şiddet gördüğünü söyleyerek sosyal medyadan fotoğraf paylaşan baba, hastaneden aldığı rapor ile polise giderek şikayetçi oldu. Çocuğun vücudundaki ısırık ve yara izleri yürek yaktı.

Uşak'ta, 10 yaşındaki çocuğu M.K.'nın özel rehabilitasyon merkezinde şiddet gördüğünü ileri sürerek sosyal medyadan fotoğraf paylaşan baba S.K. (36), hastaneden aldığı rapor ile polise giderek şikayetçi oldu. Olayla ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından idari soruşturma başlatıldığı ve müfettiş görevlendirildiği öğrenildi.

VÜCUDUNUN BAZI BÖLGELERİNDE ISIRIK İZLERİ GÖRDÜ

Olay, iddiaya göre geçen Cumartesi özel rehabilitasyon merkezinde meydana geldi. İddiaya göre S.K., çocuğu M.K.'nın rehabilitasyon merkezinde eğitimini tamamladıktan sonra eve geldiğinde, vücudunun bazı bölgelerinde ısırık ve bir takım yara izler olduğunu gördü.

Özel Rehabilitasyon Merkezinde 10 Yaşındaki Çocuğa 'Darp' İddiası

ÇOCUĞUNUN DARP FOTOĞRAFLARINI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Baba S.K., olaydan sonra hastaneye giderek rapor aldıklarını, raporun kendilerine verilmediğini, söz konusu raporda sürtünme ve darp olarak ifadelerin yer aldığını ileri sürerek, çocuğunun şiddete maruz kaldığını öne sürdüğü fotoğrafları ise sosyal medya hesabından paylaştı.

Özel Rehabilitasyon Merkezinde 10 Yaşındaki Çocuğa 'Darp' İddiası

REHABİLİTASYON MERKEZİNDEN AÇIKLAMA

Olayla ilgili iddiaları kabul etmediklerini belirten Özel Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri ise "Okulumuzda yaşandığı iddia edilen olay yargıya intikal etmiş, gerekli soruşturmalara başlanmıştır. Öğrencimizin ailesinin aldığını iddia ettiği rapor kat'i bir darp raporu değildir. Basında yer alan fotoğraflarda darp sonucu oluştuğu iddia edilen kızarıklıkların dermatolojik-alerjik bir reaksiyon olma ihtimali ve öğrencimizin kendine zaman zaman zarar vermesi nedeniyle oluşan lezyonlardan biri olma ihtimali oldukça yüksektir. Bu durum fotoğraflarda da açıkça görülmektedir. Bu sebeple durum açıklığa kavuşmadan kurumumuz hakkında karalamak amaçlı yapılan tüm paylaşım, içerikli yorum vb. için kurum olarak tüm yasal haklarımızı kullanacağımızı belirtmek isteriz" ifadelerine yer verdi.

Özel Rehabilitasyon Merkezinde 10 Yaşındaki Çocuğa 'Darp' İddiası

İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI, SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Öte yandan, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından idari soruşturma başlatıldığı, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunulduğu ve 2 müfettişin olayı incelemesi için görevlendirildiği öğrenildi. Olayın, müfettişler tarafından yapılan incelemelerin ardından doğruluk kazanacağı belirtildi.

Özel Rehabilitasyon Merkezinde 10 Yaşındaki Çocuğa 'Darp' İddiası

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya Uşak 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (40)

KARTAL:

BENCE TEK SUÇLU DEVLETDİR ÇÜNKÜ KOLTUK ELDEN GİTCEK DİYE GÖREVLİLER BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YASASIN DİYORLAR O YÜZDEN MAGANDALIK ESKİYALIK VE MAFYALIK ARTMIS DURUMDADIR. . . ………………….

21
16
yanıtYanıtla
KASIM6:

Eskidendi o işler mafya falan kalmadı uydurma beğenmeyen fransaya sığınma talep etsin

yanıt10
yanıt15
Gurbetci:

@Kasim6 Mafyami kalmadi? Mafya hukumette doldu tasti. Kula kölelik edenlerle doldu vatan. Gozunu ac biraz.

yanıt1
yanıt0
A:

Birde tr devletimin ve adam gibi görevlilerin takip edemedikleri var hıyarlar baş olursa adam gibi adamlara lafım yok

12
4
yanıtYanıtla
KASIM6:

Senin gibi hıyarları vatandaşlıktan çıkqrmak lazım

yanıt1
yanıt3
yok:

tr nedır ya adam gıbı yaz türkiye diye boş yapma

yanıt2
yanıt0
Pilit pilot:

Onlar tokat ve kayış izleri

12
3
yanıtYanıtla
Realist:

Tskler sayende ögrendik

yanıt1
yanıt0
Engelli babası:

Engelli çocuklar sabır ister. Sabrı olmayan bu işten uzak dursun. Yoksa suç işler, günaha vebale girer. Kaçarı yok

13
1
yanıtYanıtla
Emre:

Allah Sabir versin engelli annesiyim sabr en büyük imtihandir cok üzüldüm. ??

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title