Haberler

Ağaçta Mahsur Kalan Yaralı Karganın İmdadına Kadın İtfaiyeci Yetişti

Ağaç dallarına dolanmış yaralı karganın imdadına, itfaiye ekipleri yetişti.

Ağaç dallarına dolanmış yaralı karganın imdadına, itfaiye ekipleri yetişti. Merdiven ile ağaca uzanan kadın itfaiyeci, mahsur kalan kargayı kurtardı. Başarılı geçen karga kurtarma operasyonu sonunda bir vatandaş, elleriyle yaralı kargaya su içirmeye çalıştı.

Büyükçekmece Fatih Mahallesi, Ankara Caddesi üzerinde bir karga, üzerine konduğu ağaç dallarına dolanarak mahsur kaldı. Olayı fark eden vatandaşlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesini arayarak mahsur kalan karga için yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri dallara dolanarak mahsur kalan karga için itfaiye aracının merdivenini kullandı. Merdivenin sepetine binen kadın itfaiyeci mahsur kalan karganın dolandığı dalları keserek onu kurtardı. Yaralı kargayı bırakmayan itfaiye görevlilerine bir vatandaş yardım ederek elleri ile su içirmeye çalıştı. Yaralı karga tedavi edilmek üzere itfaiye aracında veterinere götürüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İtfaiye 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title