Haberler

Osmanlı Ocakları Başkanı Kadir Canpolat'tan Atatürk'e Hakaret Tepkisi

Osmanlı Ocakları Başkanı Kadir Canpolat Atatürk’e yapılan hakaretlere tepki göstererek, “Osmanlı padişahlarına, Fatih Sultan Mehmet Han’a, Mustafa Kemal Atatürk’e ve Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yani milletimize mal olmuş kahramanlarımıza hakaretleri asla kabul edemeyiz” dedi.

Osmanlı Ocakları Başkanı Kadir Canpolat Atatürk'e yapılan hakaretlere tepki göstererek, "Osmanlı padişahlarına, Fatih Sultan Mehmet Han'a, Mustafa Kemal Atatürk'e ve Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yani milletimize mal olmuş kahramanlarımıza hakaretleri asla kabul edemeyiz" dedi.

Osmanlı Ocakları Başkanı Kadir Canpolat, yaptığı yazılı açıklamada son günlerde Atatürk'e yapılan hakaretlere tepki gösterdi. Canpolat, "Osmanlı padişahlarına, Fatih Sultan Mehmet Han'a, Mustafa Kemal Atatürk'e ve Recep Tayyip Erdoğan'a yani milletimize mal olmuş kahramanlarımıza hakaretleri asla kabul edemeyiz. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmalıyız. Atatürk ve silah arkadaşlarını sevmeyebilirsiniz, hoşlanmak zorunda da değilsiniz, yalnız hakarette edemezsiniz. Bu milletimizi bölme oyunlarından uzak durmalıyız. Atatürk bir Osmanlı paşasıydı. Fatih Sultan Mehmet Han gibi, Recep Tayyip Erdoğan gibi bu millete mal olmuş komutanlarımıza karşı yapılan hakaretleri kınıyorum" diye konuştu.

"Atatürk'te bizim, Fatih'te bizim, Erdoğan'da bizimdir"

Kimsenin değerler üzerinden siyaset yapmaması gerektiğini belirten Canpolat, şunları söyledi:

"Bizler aynı kaderin çocuklarıyız, aynı devletin vatandaşlarıyız, Atatürk'te bizim, Fatih'te bizim, Erdoğan'da bizimdir bizim. Kimse bu değerler üzerinden ne siyaset yapmalı, nede bu değerlerimize hakaret etmelidir. Yaklaşık üç yıl önce Kastamonu Osmanlı Ocakları il Başkanlığında şahsıma FETÖ'cülerin organize ettiği 'Atatürk'e hakaret' gerekçesiyle algı başlatılmıştı. Cumhuriyet savcılarımız yapılan soruşturma sonucu hakaret içerikli konuşmadığımızı ve kovuşturmaya yer olmadığına dair karar vermesi yapılmak istenen oyunu bozmuştu. Osmanlı Ocakları bir Osmanlı paşasına hakaret etmez, bilakis Atatürk'e ve Osmanlı padişahlarına, geçmişteki, şuan ki ve bundan sonra devletimizin Cumhurbaşkanlığı makamında kim oturursa otursun liderlerimize sahip çıkacaktır. Osmanlı torunları bu tür oyunlara gelmemelidir". - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Fatih Sultan Mehmet Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title