Haberler

Osmanelililer Demokrasi Nöbetini Sürdürüyor

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde binlerce vatandaş, 15 Temmuz akşamından beri belediye binası önündeki demokrasi nöbetini sürdürüyor.

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde binlerce vatandaş, 15 Temmuz akşamından beri belediye binası önündeki demokrasi nöbetini sürdürüyor.

Osmaneli halkı, 15 gündür Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hain darbe girişimine karşı meydanlarda yer alıyor. Belediye binası önündeki demokrasi nöbetine, İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Münür Şahin, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Hakan Özkan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan Alaç, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Belediye Meclis üyeleri, daire amirleri ve binlerce vatandaş katıldı.

Mehteran takımını büyük bir ilgiyle izleyen vatandaşlar, daha sonra İlçe Müftüsü Aydın Bostancı'nın ülke milli birliği ve beraberliği yaptırdığı duaya hep birlikte "amin" dedi. Mehter takımının katılımıyla adeta demokrasi şölenine dönüşen programda vatandaşlara pilav ikramı da yapıldı. Program sonunda Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, kısa bir konuşma yaptı. Başkan Şahin, "15 Temmuz akşamından beri yaşlısıyla-genciyle, kadınıyla-erkeğiyle, her görüşten her kesimden vatandaşımızla Osmaneli halkı demokrasiye, devletimize ve ülkemizin geleceğine sahip çıktı. Allah hepinizden razı olsun. Sizler birlik ve beraberlik içerisinde vatan haini şerefsizlere karşı "idam idam" diye haykırıyorsunuz. Vatana ihanet edenlerin idam edilmesi taleplerimizi hep birlikte haykırdık. Bizleri bölmeye çalışan dış güçlerin bize insanlık dersi verme hakları yoktur. Halkına kurşun sıkan şerefsizler kesinlikle idam edilmelidir" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Münür Şahin Vezirhan Osmaneli Bilecik Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title