Haberler

Ormanspor Aksaray'da

Güncelleme:

Muğla'nın tek Basketbol ekibi Türkiye Basketbol 3.Lig Temsilcimiz Muğla Ormanspor 68 Aksaray ile oynayacağı karşılaşma için Aksaray'a gitti.

Son oynadıkları karşılaşmada İzmir B.Ş.B. ye yenilmenin üzüntüsünü yaşadaıklarını belirten Muğla Ormanspor Genel Menajeri İlker Cömert, buna rağmen salonu dolduran seyirciler en büyük tesellimiz oldu. Hepsinden özür diliyoruz. Eksiklerimiz var. En kısa sürede tamamlayıp onlara daha güzxel daha çekişmeleli karşılaşmalar seyrettireceğiz dedi. Muğla Orman Bölge Müdürü Mustafa Kara'nın da karşılaşmaya gelerek kendilerini onurlandırdığını belrten Cömert, Bölge Müdürümüz her fırsatla takımı sorup ilgilenen önemli bir bürokrat. Bizim içinde çok büyük bir şans. Kendisi karşılaşmanın ardından Soyunma Odasına gelerek yenilgi dolayısı ile üzülen oyuncularımıza moral ve destek verdi. Kendilerine oyuncularımız ve teknik heyetimiz adına şükranlarımı sunuyorum.dedi.

Takımda özellikle Uzun ve forvte bölgelerine mutlaka takviye gerektiğini de söyleyen Cömert, geçtiğimiz hafta içi, Trabzondan aldığımız oyuncumuz İsmet Alkan'la yollarımızı ayırdık. İsmet muhteşem bir oyuncu muhteşem bir insan. Birinci lig kalitesind ebir oyuncu. Ama burda istediğini yakalayamadı. Ondan doğan bir forvet eksikliğimiz var. Pivot bölgesinde ise 95 doğumlu tek bir genc oyuncumuz var. Bu iki mevkiinin eksikliğini maçlarda hissediyoruz. Bu iki mevkii için araştırmalarımızı sürdürüyoruz. Umarım hem takımımız düzenine uygun hemde bize katkı sağlayabilecek oyuncularla anlaşacağız dedi.

Maddi konularda ise artık bir şey söylemeye gerek bile duymadığını belirten Cömert, hangi kapıyı çaldıysak malesef geri döndük. Son olarak çok güvendiğimiz iki abimize Aksaray Maçı için mesaj attım. Geri dönmeye bile gerek duymadılar. Valimizden randevu talebimiz oldu bekliyoruz. Umarım sayın Valimiz ilimmizin tek 3.Lig temsilcisine destek çıksın. Biz takım olarak Muğlamızı Muğla Basketbolunu en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. Dedi.

Dün akşam Aksraya'a geçen Potanın Efelerinde Feyyaz İrdel'İn sakatlığı sürerken maç saatine kadar hazır olması bekleniyor. Potanın Efeleri Muğla Ormanspor'un 68 Aksaray ile karşılaşması Aksaray Merkez Salonda Cumartesi 17.00 da.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kara Türkiye İzmir Muğla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title