Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Ak Parti Dünyanın En Büyük Siyasi Organizasyonudur"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "AK Parti dünyanın en büyük siyasi organizasyonudur" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "AK Parti dünyanın en büyük siyasi organizasyonudur" dedi.

AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısına katılmak üzere Nazilli'ye gelen Eroğlu, Belediye Başkanı MHP'li Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

Veysel Eroğlu, gazetecilerin, Alıcık'ın AK Partiye geçip, geçmeyeceği yönündeki sorusuna "Biz şu ana kadar Nazilli Belediye Başkanımızla bu konuyu konuşmadık. Başkanımızın her türlü takdiri başımızın üstündedir. Biz, başkanımızın çalışmalarını takdir ediyoruz. Dürüst, çalışkan ve Nazilli'ye çok büyük hizmetler yapmış birisi. Kendisini makamında ziyaret ettik. Ziyaretimizin nedeni bir vefa borcudur. Siyasi konularda takdir kendisinindir. Kendisi takdir ettiği zaman, her zaman için başımızın üstünde yeri var" diye konuştu.

Bakan Eroğlu, daha sonra katıldığı Belediye Sarayı Tiyatro Salonu'nda düzenlenen AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında, şunları kaydetti:

"Ben, önümüzdeki mahalli seçimlerde Nazilli başta olmak üzere tüm Aydın halkının, oylarıyla bir destan yazacaklarına inanıyorum. Geçtiğimiz yerel seçimleri Aydın'da maalesef CHP kazandı. Ne yazık ki kaybeden Aydın oldu. Yerel seçimlerde Aydın'ın layık olduğu noktaya geleceğine ben inanıyorum. Bunun için de Aydın'da çok çalışmamız lazım. Bir Aydın sevdalısı olarak bu bölge için gece gündüz çalışmaya hazırım. Bizler de teşkilatımızın emrindeyiz. Genel başkanımızın liderliğindeki AK Parti dünyanın en büyük siyasi organizasyonudur. Seçimi kazanmanın iki yolu var. Birisi hizmet götürmektir. AK Parti bunu son 10 yılda en iyi bir şekilde yapıyor." - AYDIN

Kaynak: AA / Yerel

Veysel Eroğlu Ak Parti Nazilli Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title