Haberler

Operasyon Bölgesine Lojistik Sevkıyatı

Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgelerinde PKK Terör Örgütüne Yönelik Hava Destekli Başlatılan Operasyonlar Aralıksız Devam Ederken Sınır Bölgesine Yüzlerce Komando Sevkedildi. Sıcak Çatışmaların Yaşandığı Bölgeye Karayolu ile Askeri Lojistik Sevkıyatı Yapıldı.

Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinde PKK terör örgütüne yönelik hava destekli başlatılan operasyonlar aralıksız devam ederken sınır bölgesine yüzlerce komando sevkedildi. Sıcak çatışmaların yaşandığı bölgeye karayolu ile askeri lojistik sevkıyatı yapıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde PKK terör örgütüne yönelik olarak sürdürdüğü operasyonlar Hakkari, Şırnak ve Tunceli kırsalında yoğunlaştırıldı. Sıcak çatışmaların yaşandığı operasyon bölgesine çok sayıda asker gönderilirken sınır birliklerine lojistik sevkıyatı ise devam ediyor. Karayolu ile Diyarbakır'a getirilen 35 kamyon dolusu konserve ve kuru gıda Siirt, Bitlis ve Şırnak'taki askeri birliklere gönderildi. Öte yandan sınır bölgesinde görevlendirilen Mehmetçikler sivil otobüsler ile görev yerlerine gönderildi. Askerlerin sevkıyatı sırasında yoğun güvenlik önlemleri alınırken konvoyun başında ve sonunda askeri panzerler görev aldı.

(AYŞ-AYŞ-CMH)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title