Haberler

Onur Ödülü Alacak!

Demet Akbağ, Komedi Filmleri Festivali'nde 'Komedi Onur Ödülü' Alacak...

DEMET AKBAĞ, KOMEDİ FİLMLERİ FESTİVALİ'NDE 'KOMEDİ ONUR ÖDÜLÜ' ALACAK...

Uluslararası Komedi Filmleri Festivali, yönetmen Frank Oz'un 'Cenazede Ölüm' filminin gösterimiyle başlıyor.

TÜRSAK tarafından Bonus Card'ın ana sponsorluğunda düzenlenen festival, bu akşam düzenlenecek açılış töreniyle sinema seyircisiyle buluşacak.

Dünyanın pek çok köşesinden gelen çarpıcı filmlerin yer aldığı festival, Muppet Show karakterlerine hayat veren ve 'Star Wars' filmlerindeki 'Yoda' karakterinin yaratıcısı olarak bilinen yönetmen Frank Oz'un, gösterildiği her festivalde kahkaha tufanları yaratan son filmi, Locarno Film Festivali'nden 'Seyirci Ödülü' ile dönen 'Cenazede Ölüm' ile açılacak.

Açılış gecesinde oyuncu Demet Akbağ'ın 'Komedi Onur Ödülü'nü alacağı festivalin 'Ustaya Saygı' bölümünün konuğu ise Türk sinemasının efsane ismi Şener Şen olacak. Bu özel bölümde, Şener Şen'in 'Arabesk', 'Amerikalı', 'Selamsız Bandosu' ve 'Züğürt Ağa' adlı filmleri sinemaseverlerle buluşacak.

Oyuncu Cansel Elçin de festivalin 'Kısa ve Komik' bölümünde 'Kelebek/Papillon' filmiyle izleyicilerin karşısına bu kez yönetmen olarak çıkacak.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title