Haberler

Ölümlü Kazaya Yol Açan Bayan Sürücü Tutuklandı

Samsun'da, Sırtında 3 Yaşındaki Torunuyla Birlikte Hastane Dönüşü Yaya Geçidinden Karşıya Geçmekte Olan Yaşlı Kadına Çarparak Ölümüne, Torununun da Ağır Yaralanmasına Sebep Olduğu İddiasıyla Gözaltına Alınan Bayan Sürücü Tutuklandı.

Samsun'da, sırtında 3 yaşındaki torunuyla birlikte hastane dönüşü yaya geçidinden karşıya geçmekte olan yaşlı kadına çarparak ölümüne, torununun da ağır yaralanmasına sebep olduğu iddiasıyla gözaltına alınan bayan sürücü tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Hançerli Mahallesi Atatürk Bulvarı üzeri Borsa Sitesi önünde dün saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Samsun'un Havza ilçesinde ikamet eden Fatma Günel (66), eşi Sefer Günel (65) ve 3 yaşındaki torunu Rümeysa ile birlikte Samsun Kızılay Tıp Merkezi'ne geldi. Hasta olması nedeniyle tahlil için kan veren Fatma Günel, sırtına aldığı torunu Rümeysa ve eşi Sefer ile birlikte evine dönmek için yola çıktı. Fatma Günel, sırtında torunu Rümeysa ile birlikte yaya geçidinden geçtiği

sırada, Mevlüde Y. (32) yönetimindeki 55 DV 955 plakalı otomobilin altında kaldı. Ağır yaralanan Fatma Günel ve torunu Rümeysa Günel, Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Fatma Günel, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, torununun ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kaza sonrası gözaltına alınan Mevlüde Y., geceyi İlkadım Polis Merkezi'nde geçirdi. Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen Mevlüde Y., ölüme ve yaralanmaya sebebiyet vermek suçundan çıkarıldığı

nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

(MAY-SA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title