Haberler

Ölümden Sonra İlginç İddia!

Geçtiğimiz Günlerde Yaşamını Yitiren Ünlü İtalyan Tenor Pavaroti'nin Karısı Yüzünden İntihara Kalkıştığı İddia Edildi

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE YAŞAMINI YİTİREN ÜNLÜ İTALYAN TENOR PAVAROTİ'NİN KARISI YÜZÜNDEN İNTİHARA KALKIŞTIĞI İDDİA EDİLDİ

Geçen hafta hayatını kaybeden ünlü tenor Pavarotti hakında şok iddia: Sanatçının bir arkadaşı İtalyan La Stampa'ya para delisi karısı yüzünden Pavarotti'nin intihara kalkıştığını açıkladı

İtalyan tenor Luciano Pavarotti ölmeden bir yıl önce karısının bitmek tükenmek bilmeyen lüks tutkusu yüzünden silahla kendini vurup intihara kalkıştı. Sözlerin sahibi ünlü sanatçının 35 yıllık arkadaşı Lidia La Marca. İtalyan La Stampa gazetesine açıklama yapan Marca, 'Kanser gibi yüksek moralle savaşılması gereken bir hastalıkta ikinci eşi Nicoletta Mantovani, onu sadece yalnız bırakmakla kalmadı, para tutkusu yüzünden Pavarotti'nin stresini artırdı. Bu yüzden arkadaşım geçen yıl intihara teşebbüs etti' dedi.

BOŞANMAYI PLANLIYORDU

Ölmeden birkaç gün önce tenorla konuştuğunu söyleyen Marca 'Oldukça bitkin görünüyordu. Biraz futboldan konuştuk. Karımla şakalaştı. Sonra herkesin odadan çıkmasını istedi. O an karısının yüzü bembeyaz oldu' diyor ve ekliyor, 'Luciano, bana Nicoletta ile evlenmem hataydı. Hastalığımı öğrendiğimiz günden bugüne beni miras için sıkıştırıyor. Sürekli avukatlar ve dokümanlar getirip imzalamam için diretiyor. Tek derdi param. Keşke sağlığıma kavuşup boşansam. İlk karım Veronica'nın değerini daha iyi anladım' diye konuşmuş.

VASİYETİNİ YERİNE GETİRDİ

Marca gazeteye neden konuştuğunu da şu sözlerle anlatıyor: 'Bunu açıkladım çünkü Luciano bana söz verdirdi. Cenazemde benim yerime Nicoletta bana eziyet etti diye haykır ki ruhum huzura kavuşsun dedi'. Gazete ise karısı yüzünden 20 yıllık asistanı ve 'Kendi çocuklarım' dediği ailesiyle yollarını ayıran Pavarotti'nin yakın arkadaşının sözlerine doğruluk payı olduğunu iddia ediyor. Ardında 500 milyon dolarlık servet bırakan sanatçıyı cenazede ilk eşi yıkayıp makyajını yaptıktan sonra defnetmiş.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title