Haberler

Ölen Eşi İçin Taziyeleri Kabul Ederken, Otluk Alanda Başlayan Yangın Çadıra Sıçradı

Ölen eşi için taziyeleri kabul ederken, otluk alanda başlayan yangın çadıra sıçradı Çadırdaki tüp son anda fark edilerek dışarı atıldıKARS - Kars'ta, bir gün önce eşi ölen ve evinin önüne taziye çadırı kurulan vatandaşın 100 ton otu tamamen yanarak kül olurken, taziye çadırında bulunan mutfak...

Ölen eşi için taziyeleri kabul ederken, otluk alanda başlayan yangın çadıra sıçradı

Çadırdaki tüp son anda fark edilerek dışarı atıldı

KARS - Kars'ta, bir gün önce eşi ölen ve evinin önüne taziye çadırı kurulan vatandaşın 100 ton otu tamamen yanarak kül olurken, taziye çadırında bulunan mutfak tüpü son anda farka edilerek dışarı çıkarıldı.

Kars Kerkez Çakmak Köyü, Çalkavur Mahallesi'nde ikamet eden kanser hastası olan Fazlı Özkoçak, bir gün önce eşi Melahat Özkoçak'ı, kaybetmişti. Eşi için evine önüne Taziye Çadırı kurulan Fazlı Özçelik, vatandaşların taziyesini kabul ederken, bilinmeyen bir nedenden dolayı hemen çadırın arkasında bulunan otları yanmaya başladı.

Taziye çadırını boşaltan vatandaşlar yangını söndürmek için seferber oldu. Yangın Kars Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bildirildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek çalışma başlattı. Bir türlü kontrol altına alınamayan yangın devam ederken İl Emniyet Müdürlüğü'nden yardım istendi. Bölgeye Çevik Kuvvet Müdürlüğü'ne bağlı TOMA'lar sevk edildi. TOMA ve İtfaiye'nin müdahale ettiği yangın yaklaşık 6 saat sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında Fazlı Özkoçak'a, ait yaklaşık 100 ton ot yanarak kül oldu.

"Taziye Çadırı'ndaki tüp son anda çıkarıldı"

Otlardan sıçrayan kıvılcımla ateş alan taziye çadırından bulunan tüp son anda fark edilerek dışarı çıkarıldı. Tüpün dışarı çıkarılmasıyla birlikte facianın önüne geçildi. Çünkü o sırada çok sayıda vatandaş yangına müdahale ediyordu. Çadırdan çıkarılan tüp bölgeden uzaklaştırılırken, taziye çadırı da tamamen yandı. Yanan çadırdan geriye ise çay ocağı, çay bardaklar ve yanmış sandalyeler kaldı.

IÇ-

12.09.2017

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title