Haberler

Oğuzeli Belediye Başkanı Öztekin'in Yeni Yıl Mesajı

"2012 yılında da koşar adımlarla ilçemizin tüm bölgelerine eşit hizmet götürerek, ilçemizi 2012 yılında da ilklerle tanıştırmaya devam edeceğiz" dedi.

Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, ilçenin cazibe merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirterek,

"2012 yılında da koşar adımlarla ilçemizin tüm bölgelerine eşit hizmet götürerek, ilçemizi 2012 yılında da ilklerle tanıştırmaya devam edeceğiz" dedi.

Öztekin, yayımladığı mesajında, 2012 yılında Oğuzeli'nin Gaziantep'e yakışır bir ilçe olarak yoluna emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğini ifade etti.

Öztekin, mesajında şöyle dedi:

"Üzüntü ve sevinçlerle bir yılı daha geride bırakıp, umut ve beklentilerle yeni bir yıla giriyoruz. Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı oluşturmaktadır. İlçemizi yeniden yapılandırmak ve yaşanabilir bir Oğuzeli için gerekli tüm çalışmaları aralıksız devam ettiriyoruz. Şeffaf ve adaletli bir hizmet anlayışıyla ilçemiz için gerekli olan her şeyi yapmaya çalışıyoruz. İlçemizin sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Bu sıkıntıların çözümü için gerekli planlama ve çalışmalarımız 2012 yılında da kesintisiz devam edecek. İnancım odur ki, görev süremiz dolduğunda çehresi değişmiş marka bir Oğuzeli haline gelecektir."

Halka hizmet etmek kadar kutsal bir duygunun olmadığını belirten Öztekin,

"İlçemizin en ücra köşesindeki insanımızın üzüntüsünü kendi üzüntümüz, sevincini de kendi sevincimiz olarak algıladık ve algılamaya da devam ediyoruz. Halkımızın yaşamsal alandaki tüm sorunlarına çözüm üreterek onların takdirini almanın haklı bir gururunu yaşıyoruz. Bu başarı bizleri rehavete sürüklemeyecek, tam aksine hizmet sevdamızı ve arzumuzu artıracaktır. 2012 yılında tüm hemşehrilerimize sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum" ifadelerine yer verdi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title