Haberler

Öğrencilerinden Küresel Tasarım Merkezi"ni ziyaret

Güncelleme:

Sabancı Üniversitesi Executive MBA öğrencileri, "liderlik" ve "girişimcilik" eğitimi kapsamında gittikleri ABD'nin Boston şehrinde bulunan MIT'de Schneider Electric'in 5 ArGe merkezinden biri olan Boston One Campus'ü de ziyaret etti.

Burada Schneider Electric yöneticileri ile konuşma fırsatı yakalayan Sabancı Üniversitesi EMBA öğrencileri Schneider Electric hakkında detaylı bilgi aldı.

Sabancı Üniversitesinde Executive MBA eğitimi alan 50'ye yakın öğrenci, "liderlik" ve "girişimcilik" eğitimi almak üzere gittikleri ABD'nin Boston şehrinde bulunan Massachusets Teknoloji Enstitüsü - MIT'de (Massachusets Institute of Technology) Schneider Electric'i de ziyaret etme fırsatı yakaladı. MIT bünyesinde Andover'de bulunan Schneider Electric Boston One Center'ı ziyaret eden Sabancı Üniversitesi EMBA öğrencileri, ABD'de faaliyet gösteren Schneider Electric'in yöneticileri ile bir araya geldiler.

Schneider Electric'in dünyadaki 5 ArGe merkezinden biri olan Boston One Campus'ü ziyaret eden 50'ye yakın öğrenci burada Schneider Electric yöneticilerinden şirket stratejisi ve yönetim şekli hakkında bilgi aldılar.

Schneider Electric Türkiye'den Kamu ve Stratejik İlişkiler Direktörü Cihan Karamık ve EcoXpert Kanal Direktörü Ümit Deveci'nin eşliğinde öğrenciler aynı zamanda 700'den fazla çalışanı ve yaklaşık 8 milyon dolar değerinde Schneider Electric ürünü ile donatılmış bir sanat eseri olan Schneider Electric'in en yeni Küresel Tasarım Merkezi'ni de yakından görme şansını yakaladılar.

Massachusets Teknoloji Enstitüsü ile 1995 yılından bu yana çalışmalar yürüten Schneider Electric, MIT kampüsünde bulunan en yeni ve enerji-etkin bina olan E62 adlı binanın entegre bina otomasyonu çözümünü sağlıyor. MIT kampüsünde bulunan 120 binanın 100 tanesinde Schneider Electric ürünleri yer alırken, 8 binada StruxureWare Building Operation (Bina Operasyonu) çözümü kullanılıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sabancı Üniversitesi Boston Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title