Haberler

Öğrenciler Çocukları Sevindirdi

Bartın Gazi Ortaokulu öğrencileri Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ni ziyaret ederek çocuklara hediye dağıttı.

Bartın Gazi Ortaokulu öğrencileri Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ni ziyaret ederek çocuklara hediye dağıttı.

Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği ve Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü Gazi Ortaokulu'nca ortaklaşa hazırlanan proje ile okulun Teknoloji Tasarım Dersi kapsamında, Öğretmen Canan Kara tarafından yürütülen Yetiştirme ve Destekleme Kursuna katılan öğrenciler yapmış oldukları keçe çalışmalarını hasta çocuklara dağıttı. Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ni ziyaret eden öğrenciler verdikleri hediyelerle çocuk servislerinde yatarak tedavi gören çocukları sevindirdiler.

Genel Sekreterlik tarafından düzenlenen törenle de ayrıca, 'Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında' kursa katılmış olan öğrencilerden, kura ile belirlenen 3 öğrenciye bisiklet hediye edildi. Genel Sekreter Dr. Osman Açıkgöz yaptığı konuşmada; Özellikle bu tür sosyal aktivitelerin çocukların tedavi sürecine katkı sağladığı ve bu katkının öğrenciler tarafından yapılmasının hastaları ve kendilerini ziyadesi ile mutlu ettiğini söyledi. Yapılan çalışmalar ve göstermiş oldukları duyarlı davranışlarından dolayı öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür edildi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Bartın Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title