Haberler

1,5 Yaşındaki Bebeğini Rehin Aldı, Polis Babayı 10 Saatte ikna Etti

Güncelleme:

Çocuğunu ayrıldığı eşine vermek istemeyen baba kendisini ve bebeğini eve kilitledi. Ardından evi yakma girişiminde bulunan baba yaklaşık 10 saat süren ikna çabalarının ardından polis tarafından ikna edildi.

Aydın'ın Nazilli Yeşil Mahallesinde yaşayan 45 yaşındaki Halil İbrahim K.'nın dini nikahlı eşi bir süre önce evi terk etti. Halil İbrahim K.,1,5 yaşındaki çocuğunu almak için eve gelen eşine bebeği vermedi. Kadın bunun üzerine Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğünden yardım istedi. Çocuğunun elinden alınmasına korkan baba kendini ve oğlunu eve kilitleyip evi yakma tehditinde bulundu.

YANGIN İHTİMALİNE KARŞI ÖNLEM ALINDI

Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Halil İbrahim K. polis tarafından ikna edilmeye çalışılırken, itfaiye ekipleri ise yangın çıkma ihtimaline karşı tedbir aldı.

ÇOCUĞUNUN ÜZERİNE BENZİN DÖKTÜ

Öğleden sonra başlayan rehin alma olayı gece yarısına kadar devam eden ikna çabalarına rağmen bir sonuç vermedi. Zaman zaman çocuğunun ve kendisinin üzerine benzin dökerek kendisini ve çocuğunu yakmakla tehdit eden baba polislere zor anlar yaşattı. Saat 23.00 sıralarında olay yerine gelen Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir ve bir komiserin yaklaşık 2 saat süren ikna çabaları sonuç verince baba polisleri içeri aldı. Uzun süre sohbet eden baba, daha sonra polislerle evden ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Nazilli Aydın 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

BR KADIN OLARAK:

BEN ŞUNU ANLAMIYORUM AYRILIYORSUNUZ ÇOCUKLARI KİN VE NEFRET LE DOLDURUP BABALARINDAN SOĞUTUYORSUNUZ BİRDE CEZA VEREREK ÇOCUKLARI GÖSTERMİYORSUNUZ. . BABA NE YAPMIŞ OLURSA OLSUN ÇOCUKLARI EŞLER GÖSTERMEK ZORUNDA. . . AZ MEDENİ OLALIM BENCİL OLMAYALIM . . BAYANLAR BUNUN TRİBİ OLMAZ. .

12
2
yanıtYanıtla
Bir erkek olarak:

Tebrikler...

yanıt2
yanıt0
KOZANLI:

Yinemi aydin

1
5
yanıtYanıtla
Ağlamasin Çocuklar .Cennetin Melekleri:

Olan Çocuklara oluyor.yazik Kisinin yasantisiyla ve esle alakali .kimin ne yasadigini bilemem neden gostermek istemedigini cocugunu bilemeyiz bilemedigimiz gibi dogru veya yanlis da diyemeyiz .Saygi sevgi hosgoru empati olmadan boş hersey.Allah dogrudan yanadir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title