Haberler

Ödemişli Muhasebeciler Kaymakam Dölek ile Buluştu

Güncelleme:

Mali Müşavirler Muhasebeciler Odası Ödemiş Temsilcisi Coşkun Açar ve meslektaşları ile birlikte, yeni atanan kaymakam Abdullah Dölek'i makamında ziyaret etti.

Mali Müşavirler Muhasebeciler Odası Ödemiş Temsilcisi Coşkun Açar ve meslektaşları ile birlikte, ilçeye yeni atanan kaymakam Abdullah Dölek'i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Mali Müşavirler Odası Ödemiş Temsilcisi Coşkun Açar, Kaymakam Dölek'e görevinde başarılar dileyerek, "Ödemiş'e hoş geldiniz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Bundan sonraki süreçte sizinle çalışmak bizleri mutlu edecektir. Bundan sonraki dönemde sizin de yapacak olduğunuz çalışmalarda hizmetlerde yanınızda olacağız. Sivil toplum kuruluşları ülkenin temel taşını oluşturan ekonomi, iş dünyası, sosyal ve kültürel alanda verdikleri hizmetleri ile devletin ortaya koyduğu birçok konuda üstlerine düşen sosyal sorumluluk projelerine destek vermektedir. Biz de İzmir Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Ödemiş Temsilciliği olarak size burada devletin temsilcisi olarak sosyal, kültürel ve diğer alanlarda destek olacağız" dedi.

Kaymakam Dölek de yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi: "Ödemiş çok güzel bir yerleşim birimi. Sizlerin sıcak yüzüyle tanışmak beni mutlu etti. Kamu hizmetlerini belli bir süre birlikte yürüteceğiz. Ödemiş her anlamda gelişmiş büyümüş. Ancak Ödemiş'e biraz yatırım gerek. Yollarının büyümesi biraz daha kabuğunu kırması gerek. Bunları da inşallah önümüzdeki dönemde hallederek inanıyorum ki Ödemiş daha güzel yaşanılabilir bir hal alıp gelecekte daha donanımlı bir kent olacaktır." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Dölek Ödemiş İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title